Делото за Царските конюшни не тръгна днес в Софийски градски

...
Делото за Царските конюшни не тръгна днес в Софийски градски
Коментари Харесай

Фалстарт на делото за Царските конюшни”

Делото за " Царските конюшни ” не потегли през днешния ден в Софийски градски съд и бе отсрочено за 13 декември. Подсъдими по делото са двама - Веселин Пенев, някогашен регионален шеф на София и Юлия Димитрова-Цекова, лицензиран оценител, заяви " Канал 3 ".

Самият Пенев напомни преди съвещанието през днешния ден, че през цялото време споделил, че повтарянето на едни лъжи няма по какъв начин да ги направи истини. " Знаете, че аз съм политическо лице. В качеството си на каквото бях регионален шеф. Има опция да се създадат всевъзможни причинно-следствени връзки във връзка с това по какъв начин се развиха нещата в България от политическа позиция след момента на така наречен хвърлено обвиняване обществено ”, сподели Пенев пред медиите.

 

Прокуратурата уточни, че Пенев е предаден на съд за няколко закононарушения. " Едното обвиняване е за подписана неизгодна договорка, така наречен царски конюшни. Щетата е над 10 млн. лева и е образувана от разликата сред продажната цена и действителната пазарна стойност на парцела. Другото обвиняване е за умишлена занемареност, вследствие на което също са настъпили нездравословни последствия и за регионалната администрация, и за българската страна ”, сподели прокурор Михаела Райдовска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР