Делото за скандалния клип срещу Чеченеца, Куката и Емили в

...
Делото за скандалния клип срещу Чеченеца, Куката и Емили в
Коментари Харесай

Пропадна делото срещу Чеченеца, Toшо Куката и Емили СНИМКИ+ВИДЕО

Делото за скандалния клип против Чеченеца, Куката и Емили в Пловдивския областен съд пропадна. Причината е, че в правосъдната зала липсваха юристите на Даниел Йорданов и Тодор Чалъков.

Адвокат Анелия Райчева, бранител на Емили Тротинетката не участва, защото се намира в плануван отпуск до края на месец, а представителят на Тошо Куката – юрист Георги Кутрянски не е разполагаем, защото е в болничен.

Отсъствието на юристите е обоснована причина за отсрочване на делото и всички страни се сплотиха към тази теза. Следващото съвещание е планувано за 18 септември.



Извън правосъдната зала тримата инфлуенсъри описаха пред кореспондент на, че не се усещат отговорни и не считат да признаят виновността си. Те са безапелационни, че ще пледират почтени и ще се борят до край да бъдат оправдани.

Родителите на Денислав от своя страна ще желаят ефикасни присъди за участниците в клипа.

Ако откажат да признаят виновността си, делото против тях ще протече по общия ред и ще се разпитват всички очевидци в процеса. Ще бъдат изслушвани и движимости лица, защото най-вероятно ще бъдат назначени експертизи, които би трябвало да дадат отговори за психологичното положение на момчето, вързано на каишка като куче.



Припомняме, че Куката, Чеченеца и Емили застават пред магистратите поради абсурден клип сниман в пловдивски мол, където 20-годишният Денислав Димитров е вързан с колан като куче, а Емили Тротинетката Куката и Чеченеца му подават разнообразни команди, а момчето носи подхвърлени му предмети.

Обвиненията против тримата са за безчинство и дейности, жестоко нарушаващи на публичния ред, които се отличават с извънреден цинизъм.  Наказанието което е планувано в закона за сходен тип закононарушение е до 5 години затвор.

В процеса има и четвърти обвинен Стоян Карапанов, който съгласно прокуратурата е индивидът, който е убедил Денислав да се включи във видеото. Куката, Чеченеца и Тротинетката прекараха в ареста близо 2 месеца, като още от задържането си,  тримата твърдяха,  че момчето  самичък е желал да взе участие във видеото с цел да стане прочут и даже се е молил за това. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР