Делото за побоя над акушер-гинеколога от Шейново д-р Албена Гагова

...
Делото за побоя над акушер-гинеколога от Шейново д-р Албена Гагова
Коментари Харесай

Внасят делото на д-р Гагова с обвинение само за лека телесна повреда

Делото за побоя над акушер-гинеколога от " Шейново " доктор Албена Гагова ще бъде импортирано в съда с обвиняване за нанасяне единствено за лека телесна щета.

Това допуска и вероятно по-леко наказване за обвинения - Владимир Стоянов.

За смущаващите пропуски в работата на досъдебното произвеждане сигнализира юристът на лекарката Иван Петров. Той описа, че наблюдаващият прокурор е отказал да назначи повторна съдебно-медицинска експертиза от невролог и реаниматор, които да свидетелстват за действителното положение на пострадалата след побоя.

Д-г Гагова бе нападната в болница " Шейново " на 1 юли 2017 година, откакто отказала на Владимир Стоянов да му съобщи плацентата на новороденото му дете. Колегите ѝ я намерили в безсъзнание, в локва кръв, със строшен нос и други контузии. Наложи се тя да бъде призната по неотложност в ИСУЛ, където претърпя интервенция.

Въпреки това в обвинителния акт ще бъде записано, че доктор Гагова е претърпяла единствено леки пострадвания. Прокуратурата не е изслушала медиците, лекували пациентката, не е изтънчен и фишът от незабавната помощ, с който д-г Гагова е била призната в ИСУЛ и в който е отразено положението й.

" Ще се забележим с прокурора и подсъдимия в правосъдната зала, при обществен развой и дано тогава прокурорът изясни на хората за какво! Обещах да спечелим тази борба и ще удържа обещанието си, даже и срещу прокуратурата! ", зарича се юристът на лекарката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР