Делото за катастрофата, причинена от 35-годишния бивш футболист Георги Семерджиев

...
Делото за катастрофата, причинена от 35-годишния бивш футболист Георги Семерджиев
Коментари Харесай

Приятелката на Семерджиев „забрави” пред съда, че той взима кокаин

Делото за злополуката, породена от 35-годишния някогашен футболист Георги Семерджиев на бул. Черни връх в София през лятото, в която починаха две млади дами , продължи с разпит на още очевидци.

Пред съда приятелката му Ева Йорданова, с която били дружно повече от две години, сподели, че в никакъв случай не го е виждала да използва опиати, постоянно карал обикновено, в никакъв случай не е бил нападателен. След като съдът напомни, че при първите си показания Йорданова е споделила, че знае, че приятелят ѝ взима кокаин, тя изясни, че не си спомняла.

Като очевидец по делото на съвещанието се яви и Магдалена Иванова. Пред съда тя описа, че дружно със Семерджиев и някогашната полицайка Симона Радева са обикаляли с автомобила му по-рано в същия ден на злополуката, когато Семерджиев ожулил друга кола, до момента в който чакали на червен светофар. Той не спрял, с цел да ревизира положението на автомобила, а за случилото се схванал по-късно, описа още Иванова.
Свидетел по делото беше и Георги Маринов - притежател на ожуления автомобил. Пред съда той описа, че в деня на злополуката се е прибирал от работа, когато колата му била ударена.

По думите му той не съумял да види лидера на автомобила, поради затъмнените стъкла, само че видял силуети на двама души и че автомобилът е с задгранична регистрация. Свидетелят имал и работещ видеорегистратор по време на произшествието, само че отказал да показа записа пред полицията.

Георги Семерджиев е обвиняем за злополуката от 5 юли предходната година, на бул. Черни връх, при която починаха две млади дами - на 22 и 26 години. Той е обвиняем за общо пет закононарушения, измежду които шофиране с подправена шофьорска брошура и неистинен регистрационни номера и други. В деня на злополуката Семерджиев е карал след приложимост на опиати.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР