Съвременната българската художничка Анелия Шикова представи свои творби в Артиум

...
Съвременната българската художничка Анелия Шикова представи свои творби в Артиум
Коментари Харесай

Несебър „усети“ изкуството на Анелия Шикова

Съвременната българската художничка Анелия Шикова показа свои произведения в Артиум Център - град Несебър. Изложбата „ Усещане “ се организира няколко дни преди великденските празници и донесе свежия лъх на модерното изкуство в красивия приморски град. Събитието се провежда по покана и с професионалното подпомагане на Илияна Саръева.



Художничката показа своите произведения пред особено поканените на събитието посетители от близки и далечни градове, които, с чаша прекрасноместновино в ръка, се потопиха в многообразие от цветове и форми. От нереални композиции до изчистен и моден минимализъм - многообразните произведения предизвикаха въображението и въодушевяваха посетителите, които припознаха в доста от творбите лично си чувство за света, разкривайки още един път интуитивния гений на авторката. Неотдавна Анелия основава своята онлайн изложба и за малко време произведения ѝ красят разнообразни домове и пространства в България, Италия и Швеция. С нестихващата си сила и обсег, тя не стопира да твори и изненадва с елегантността и стила на своите произведения, които може да разгледате наwww.mintywhites.art



Анелия показа пред нас, че сполучливото осъществяване на крайморската галерия я е въодушевила още повече. И има хрумвания да сътвори още въздействащи произведения, употребявайки разнообразни модерни подходи и техники, в присъщия за нея моден и грациозен метод.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР