Делото срещу председателя на българското национално движение Русофили и ръководител

...
Делото срещу председателя на българското национално движение Русофили и ръководител
Коментари Харесай

Русия: Делото срещу Николай Малинов е предупреждение към несъгласните с антируската истерия в България

Делото против ръководителя на българското национално придвижване " Русофили " и началник на политическата партия " Възраждане на отечеството " Николай Малинов, който е упрекван в шпионаж, е сигнален сигнал за тези, които не са съгласни с антируската нервност и които се застъпват за концепцията за добросъседство с Руската федерация. Това се споделя в изказване на говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, публикувано през днешния ден, съобщи Българска телеграфна агенция.

Захарова напомня, че следствените дейности във връзка с Малинов, който е и почитател поборник на укрепването на дружбата и съдействието сред Русия и България, са почнали още през септември 2019 година

" Тогава той беше задържан, неговото жилище беше обискирано. Междувременно и до момента не са обнародвани никакви доказателства за виновността му ", споделя Захарова. " Създава се трайно усещане, че към водача на " Русофили " целеустремено се нагнетява нездрава атмосфера ", прибавя тя.

" Всички признаци приказват, че става дума да се даде явен сигнален сигнал на всеки, който не е склонен с антируската нервност, която е обхванала " евроатлантическия свят ", и на всеки, който се изрича за добросъседство с Русия ", показва Захарова.

За огромно страдание, по думите на Захарова, наложената от Запада конфронтационна логичност в интернационалните връзки продължава да заглушава всевъзможни зародиши на естествена логичност, трезво и суверенно схващане на същинските национални ползи.

" Остава да разчитаме, че правораздаването в някои страни няма да обслужва политически поръчки, да играе ролята на средство за почистване на сметки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР