Делото срещу бившият президент на САЩ Доналд Тръмп за злоупотреба

...
Делото срещу бившият президент на САЩ Доналд Тръмп за злоупотреба
Коментари Харесай

Насрочиха делото срещу Тръмп за укритите секретни документи за май 2024 г.

Делото против някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за корист с секретни документи бе планувано за месец май 2024 г . Това заяви организация ТАСС.

Федералният съд на Южния окръг на щата Флорида уточни, че процесът за избор на правосъдни заседатели е плануван за 14 май. Самият развой ще започва на 20.05.2024 година

Припомняме, че през август 2022 година ФБР иззе документи от имението на Тръмп във Флорида. От общо 102 документа, арестувани от някогашния държавен глава на Съединени американски щати, 17 бяха с гриф " Строго секретно ".

Републиканецът Тръмп твърди, че не е направил нарушаване , защото той като държавен глава е имал пълномощията да разсекрети всички документи, които има. Бившият президент, който се кандидатира още веднъж за най-високия държавен пост на идните избори през 2024 година, твърди, че обвиняванията против него са политически стимулирани. Той хвърли виновността за това върху администрацията на Джо Байдън.

През месец юни бяха повдиганти. Едно от тях е за. Класифицирани документи бяха открити и в дома на вицепрезидента от мандата на  Тръмм.
 Запис уличава Тръмп в неистина за секретните документи
Запис уличава Тръмп в неистина за секретните документи

CNN разгласява аудиозапис и текста към него от срещата през 2021 година в Бедминстър, щата Ню Джърси
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР