Делото, което започна заради сбиване на ул. Иванка Ботева“ на

...
Делото, което започна заради сбиване на ул. Иванка Ботева“ на
Коментари Харесай

Помните Ли Врачанските Братя Поничките, Които Загазиха Покрай Трагичната Смърт На Тодор! Ето Какво Отсече Съдът Преди Малко!

Делото, което стартира поради сборичкване на ул. „ Иванка Ботева “ на 13 януари 2016 година и беше съпроводено от голям медиен звук и спекулации поради гибелта на младежа, приключи предстоящо, съгласно юриста на братята Светла Генова.

Решението по дело ВНОХД №635/2017 на окръжния съд е от 16 януари т.г. То е взето от правосъден състав, управляван от магистрата Иван Маринов. Докладчик по процеса беше представителят на институцията Снежана Наумова, оповестява konkurent.bg.

Припомняме, че направената след нещастието съдебно-медицинската експертиза откри, че повода за гибелта на 18-годишния Тодор е сърдечно заболяване. Дамянови бяха упрекнати в безчинство с особена смелост по случая със гибелта на Тодор.

Под мощен публичен напън, прокуратурата упрекна Дамянови в съзнателно ликвидиране, само че петорната здравна експертиза потвърди, че гибелта е породена от тежко сърдечно заболяване. В здравната експертиза за положението на 18-годишният Тодор се твърди, че по тялото на умрялото момче не са открити рани, които биха могли да са нанесени от побой. В експертизата, засягаща братята пък се споделя, че те са получили пострадвания от потребления от ученика железен бокс.

Случаят мина в районният съд. В рамките на три правосъдни съвещания бяха признати показанията на голям брой очевидци и три медицински експертизи. Оправдателната присъда на Дамянови предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР