Дело за убийството на Кейси Буут: рапърът Drill Kay-O разкри факт, неизвестен на полицията в текстовете на песните, съдебните изслушвания

...
На съдебните заседатели беше казано, че пистолетът е бил използван
Коментари Харесай

На съдебните заседатели беше казано, че пистолетът е бил използван седем пъти преди стрелбата на 13 август миналата година - включително при нападение за по-големия брат на жертвата Кайл Бут, който оцеля малко повече от две години по-рано.

Дрил рапърът Каммар Хенри-Ричардс, 25, който се нарича Кей-О, спомена убийството в видео на 1 септември миналата година, чу Old Bailey.

„Големият Буут и Малкият бяха ударени, същото Сиг, това е лошо семейство“, гласи текстът.

„И двамата бяха ударени ударени по функции, врата и главата, пистолетите са удобни."

Г-н Орчард каза: „Беше направено хвалене, че един и същ „Зиг“ [пистолет] е бил използван, за да застреля както Кейси Бут, така и неговия по-възрастен брат Кайл Буут.

„Този ​​факт беше известен само на участващите в стрелбата, а не на полицията по това време.“

Г-н Буут почина, след като беше прострелян в колата си извън Peterhouse Community Center в Уолтъмстоу, североизток.

Прочетете повече от Sky News:
Луси Летби ще бъде изправена пред повторен процес за опит за убийство
Met казва, че не се нуждае от военна подкрепа
/p>

Твърди се, че неговият близък приятел Халид Самантър, бащата на детето, чийто рожден ден се празнуваше, е бил предвидената цел.

Съдът разбра, че стрелбата е част от вражда между бандата London Fields, с която се свързват г-н Бут и г-н Самантър и съперничи на E9'ers.

Хенри-Ричардс, Кадим Брайтли-Барнс, 31 г., неговият полубрат Камани Брайтли-Доналдсън, 23 г. Джефри Гийма, 21, Жоао Патеко-Те, 26, и Руди Томас, 26, всички отричат ​​убийството на г-н Буут, заговор за убийството на г-н Самантър и заговор за притежаване на огнестрелно оръжие или огнестрелни оръжия с намерение да застрашат живота.

< p>Г-н Орчард каза: „Действието на прокуратурата е, че тези обвиняеми са се заговорили заедно и с други неизвестни да убият г-н Самантър.

„При втория случай, когато г-н Самантър не беше на разположение, Кейси Буут беше застрелян.

"Действието на прокуратурата е, че всеки от тези обвиняеми е участвал в заговора за убийството на г-н Самантър.

"Те също възнамеряваха, че ако Самантър не е налична цел, тогава друг сътрудник на Лондон Фийлдс, в този случай Кейси Бут, трябва да бъде застрелян.

„Всеки от тях е подпомагал и насърчавал стрелеца в изпълнението на този план.“

Брайтли-Доналдсън и Гийма по-нататък отричат ​​притежание на забранено огнестрелно оръжие, докато Гийма и Томас отричат ​​притежание на наркотици от клас А с намерение за доставка.

Процесът продължава.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР