Делфинариум Варна“ връща плуването с делфини от 1 май 2023

...
Делфинариум Варна“ връща плуването с делфини от 1 май 2023
Коментари Харесай

Супер новина от Делфинариум Варна!

" Делфинариум Варна “ връща плуването с делфини от 1 май 2023 година, която атракция беше краткотрайно прекратена поради пандемията от COVID-19. Това оповестиха от Делфинариума за Varna24.bg. От нея могат да се възползват всички, които имат навършени 12 години. Това не е здравна или лечебна процедура и също посетителите не би трябвало да страдат от кожни, душевен и други тежки заболявания, които биха се усложнили във водна среда. Освен това е строго неразрешено да се влиза при делфините след използването на алкохол.

Плуването с делфини се прави с самостоятелни поплавачни жилетки. Въпреки това би трябвало да умеете да плувате най-малко на обикновено равнище. Дълбочината в тази част на басейна е 3 м., а температурата на водата през цялата година е сред 21 и 24 градуса. Контактът с делфини се реализира групово дружно с най-много още пет други гости. Преди плуването се организира инструктаж от треньор, който изяснява какво би трябвало и не би трябвало да вършиме. След това би трябвало да подпишете декларация, че сте осведомени, разбирате изискванията и ще спазвате напътствията на треньорите. Придружители на участниците не се позволяват по време на атракцията.

 Снимки по време на плуването с делфини се вършат единствено от специфичен фотограф. Той снима всеки участник поотделно, а фрагментите се изпращат по имейл.  По ваше предпочитание на излизане можете да ги получите и на хартия против в допълнение възнаграждение.

" Делфинариум Варна “ работи и прави сега по две представления дневно - в 12 ч. и в 15.30 часа. Това е обичаното място на всички деца от Варна и региона. Те ще могат да се срещнат с обичаните си делфини Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Децата ще се срещнат с невероятните спортни и акробатични умения на нашите питомци. Скокове на височина, за които ние хората единствено можем да мечтаем. Двойно салто, троен аксел. Ще видите по какъв начин делфините избавят човек във водата. Те ще ви попеят. Ще танцуват рокендрол и валс. И да не пропуснем играта с публиката – Цар Футбол. Пригответе се да загубите мирис от страсти и наслада. И още от в този момент ви споделяме – делфините обожават аплодисментите на публиката, те са тяхната огромна премия.

Кафе-сладкарницата също работи и предлага най-вкусните лакомства за дребни и огромни.

Можете да закупите своя онлайн билет тук:  https://dolphinariumvarna.bg или на касата в деня на представлението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР