Делегацията на МААЕ стои на опашка на КПП на територията,

...
Делегацията на МААЕ стои на опашка на КПП на територията,
Коментари Харесай

Окупационните власти в Запорожка област бавят мисията на МААЕ

Делегацията на МААЕ стои на опашка на контролно-пропусквателен пункт на територията, следена от украинските управляващи , сподели ръководителят на краткотрайната администрация на Запорожка област Евгений Балицки в ефира на съветския ефирен канал " Россия-24 ".

Експертите на МААЕ би трябвало да стоят на опашка, с цел да влязат в окупираната от Русия област Запорожие, защото окупационните управляващи са решили да не им обезпечат специфични пропуски , сподели Владимир Рогов, който е член на основния съвет в назначената от Кремъл администрация.

" Мисията на МААЕ ще стои на опашка, с цел да стигне до освободената част от Запорожка област (така съветските военни назовават ​​окупираната от тях украинска територия - бел. ред). Това се дължи на обстоятелството, че няма да им бъдат дадени специфични пропуски. А те биха могли безвредно, бързо и гладко да влязат от Русия ", написа той.

ТАСС, базирайки се на окупационните управляващи, заяви, че задачата се чака да дойде в Запорожие сутринта в четвъртък, 1 септември. Инспекторите на МААЕ.

Припомняме, че задачата на МААЕ, оглавяване от ръководителя на Агенцията Рафаел Гроси  има за цел да посети Запорожката АЕЦ, с цел да оцени обстановката в централата и да откри непрекъснато наличие там.

Запорожката АЕЦ е под контрола на съветските военни от началото на март. Според " Енергоатом ". Това се удостоверява и от личния състав, работещ там, съгласно Би Би Си.

През последния месец станцията постоянно е обект на обстрел, в който

Във вторник, че страната му ще направи всичко допустимо задачата на МААЕ  да дойде в Запорожката АЕЦ, до момента в който Русия продължава обстрелва по маршрутите , по които би трябвало да се движат представителите на задачата.

По време на Зеленски подчерта, че Украйна чака задачата на Международната организация за атомна сила (МААЕ) освен да изследва обстановката в Запорожката атомна електроцентрала (АЕЦ), само че и да сложи условията по отношение на демилитаризацията на региона към и вътре в централата .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР