Делегатите на Четвъртото национално събрание на Движение България на гражданите

...
Делегатите на Четвъртото национално събрание на Движение България на гражданите
Коментари Харесай

Кунева падна от шефския стол на ДБГ, наследникът ѝ се засили да сваля ГЕРБ и Патриотите

Делегатите на Четвъртото национално заседание на " Движение България на жителите " избраха Димитър Делчев за ръководител на партията. Най-младият ръководител на политическа партия оповести курса на " Движение България на жителите " за идващите месеци.
Едно от тях е основаване на мощна АнтиГЕРБ коалиция, която да се приложи, както във връзка с локалните избори и структурите на ДБГ да търсят необятно обединяване срещу модела ГЕРБ, по този начин и във връзка с подготовка за предварителни парламентарни избори, които съгласно Делчев несъмнено предстоят, предава Нова телевизия.

" Няма подозрение, че когато патерицата на ГЕРБ " Обединени патриоти " стане прекомерно къса, ГЕРБ ще провокират нови избори. " Движение България на жителите " гербтрябва да бъде подготвена за разбиването на феодалните владения на ГЕРБ, както по места, по този начин и в народен мащаб. Ще го реализираме посредством необятно обединяване на демократични партии, организации, хора ", съобщи Делчев и прикани структурите за мощна готовност и неотложно започване на договаряния с локални сътрудници.

Делчев беше определен единомислещо от гласувалите делегати. Първият ръководител на ДБГ Меглена Кунева уточни, че е имало 9 претенденти за ръководител, които в границите на процедурата по устава си направиха отказ.

" Движение България на жителите " е един тим и никой не се опасява да създадем нов избор, сподели Кунева. Тя пожела на Делчев да събере освен гласове, а поддръжка за това " Движение България на жителите " да бъде единна, демократична, мощна партия, запазвайки полезностите на ДБГ и това да му даде мощен старт. Радвам се, че мога да дам гласа си за млад и деятелен човек, потвърдил се в борби ", сподели Меглена Кунева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР