Делът на одобрението на заявленията за кредити на дребно в

...
Делът на одобрението на заявленията за кредити на дребно в
Коментари Харесай

Банките в Русия дават все по-малко ипотечни кредити

Делът на утвърждението на заявките за заеми на дребно в съветските банки през април доближи своя най-много от юни 2019 година и възлезе на 37,1% . Информацията е предоставена от Националното бюро за кредитни истории (NBCH), пишше ТАСС. Според изданието, през април равнището на утвърждение на заявките за всички типове заеми се е нараснало с 1 процентна точка (п.п.), спрямо март 2021 година, и с 2 п.п. по отношение на февруари. Този индикатор отразява каузи от общия брой заявки за заеми, за които на клиентите не е отхвърлен заем.
" Кредитният развой набира скорост. Банките интензивно отпускат заеми, а жителите употребяват кредитни средства за свои лични цели. Поради тази причина, банковите институции понижават лентата за инспекция за кредитополучателите през последните месеци ", сподели Алексей Волков, маркетинг на НБКИ шеф, на РБК.
 За първи път в България: Жилищен заем с 30 години закрепена рента За първи път в България: Жилищен заем с 30 години закрепена рента
Пощенска банка пуска на пазара в България нов " Супер жилищен заем " – първият жилищен заем с закрепена рента за целия период на...
Медията прецизира, че най-забележимото повишаване на каузи на утвърждението на заявките е маркирано при автомобилни заеми. През април са утвърдени 43,9% от заявките за нови заеми , което е 2,9 процентни пункта повече от равнището на март. Нивото на утвърждение на потребителските заеми се усили през април до 35,5%, с 1,9 процентни пункта. В същото време равнището на утвърждение на ипотеките понижава , през април банките утвърдиха 62,5% от заявките за такива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР