ДЕКЛАРАЦИЯ на Младежко обединение в БСП - София в подкрепа

...
ДЕКЛАРАЦИЯ на Младежко обединение в БСП - София в подкрепа
Коментари Харесай

МО в БСП – София: Заставаме зад компетентността и професионализма на нашите младежи - кандидати за народни представители

ДЕКЛАРАЦИЯ на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - София в поддръжка на всички младежи - претенденти за народни представители в 45-тото Народно заседание на Република България

При зараждането си, лявата концепция е подета и живот ѝ е вдъхнат от няколко по детски наивни, само че упорити и твърдоглави младежи. Мечтата за тъждество, за икономическа, социлна и чисто човешка правдивост и братската единност в стремежа към постигането на тези фантазии са били единствената водеща мощ на тези младежи. В смутните минали времена точно този порив, този жар с пандемична скорост заразил първо неутралните, след това недоверчивите, най-после и отричащите. А историята е повтаряем феномен.

Днешните младежи също се каляваме в тежки времена, съзряваме прибързано, не просто с цел да оцелеем, а с цел да се издигнем макар трусовете на актуалния свят. Времето, в което живеем и против което се борим, е не по-малко преломно от времената на исторически революции и войни. Историите за безконечен мир, благополучие и мързелив разцвет останаха на назад във времето като заглъхващи легенди.

Много хора пропагандират все по-голяма незаинтересованост, все по-голямо човешко отчуждение и равнодушие. Тук още веднъж се явяваме ние, младежите, със своята сила и неотстъпчивост, които са ключът към спасението от безвъзвратното изпадане в витална заспалост.

Ние от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София, заставаме зад всички наши членове, претенденти за народни представители.

Смятаме, че младежите в политиката можем да удържим на историческия напън, тъй като носим духа на смяната. Така, както удържахме дружно с нашите връстници против бича на фасадната народна власт 300 дни на площада, както удържахме на сълзотворния газ и насилието, вързани зад колоните, както застанахме единни против властта, с цел да се борим за правдивост и смяна. Това, което ни водеше, беше една единствена вяра - не може да е все по този начин, и няма да е все по този начин. Тази е смяната, която ние- младежите можем да донесем.

Заставаме зад компетентността и професионализма на нашите младежи претенденти за народни представители в 45-тото Народно заседание.

Заявяваме дейното си присъединяване както в изборите, по този начин и в хода на акцията. Смятаме, че Mладежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София стана мотор на реализирането на редица сполучливи акции, доказахме че можем да работим сполучливо, както в действителната, по този начин и в цифрова среда.

Вярваме, че датата 4-ти април е датата, на която всички младежи, без значение от политическите си възгледи, ще се обединим и ще отидем до урните, с което ще надигнем глас. Това ще бъде нашият глас - гласът на смяната!

Време е за обективна България на младите!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР