Декември е наистина хубав месец, но не само заради Коледа,

...
Декември е наистина хубав месец, но не само заради Коледа,
Коментари Харесай

Малките тайни на Бела Хадид, Дейвид Бекъм и още куп звезди

Декември е в действителност прекрасен месец, само че освен поради Коледа, а и тъй като през него се случват доста красиви и невероятни неща. Миналата година проследихме акцията на списание LOVE , която беше повече от секси.

 Нова порция секси календар
Опасна доза съблазън

С присъединяване на Джиджи Хадид, Хейли Боудуин и компания

Тази година обаче LOVE са решили да подходят малко по-различно. Целта им е да качат в YouTube 50 видеа, които описват къса история от живота на някоя известна персона.



Тази " акция " е наречена Moving-Image Issue и е в действителност неповторима, тъй като е видео формат на това, което сме привикнали да четем на хартия, когато си купим списание. Планът е всеки ден да излизат по два видеоклипа, като до този миг има налични четири.

Ким Джоунс

Той е креативен шеф на Dior и споделя, че е схванал какво прави хората щастливи. Според Джоунс, сме щастливи, когато се усещаме удобно с метода, по който изглеждаме, и с облеклата, които сме избрали да носим.



Дейвид Бекъм

Бекъм приказва за това по какъв начин е схванал какво е неговото предопределение. Първия път, когато е стъпил на футболно игрище, Дейвид Бекъм е бил едвам на седем години. Той постоянно е бил от тези деца, които си стоят добродушно и не приказват доста, само че на терена нещата се трансформират.

Там, той се усеща убеден. От дребен фантазията му е била да бъде професионален футболист, тъй като е считал, че това е неговото предопределение.



Бела Хадид

Бела е доста красива и секси, само че не постоянно се е чувствала уверена в себе си. Тя отбелязва обстоятелството, че е израснала като по-малката сестра и постоянно е търсела своето аз.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Дек 7, 2018 в 12:27 PST

През последните две години Бела се е чувствала най-красива, тъй като здравословното ѝ положение е било положително и не се е опитвала да бъде различен човек, оглеждайки се в хората и тяхното мнение.



Кейти Борън

Тя е балерина и се усеща най-уверена, когато прави това, което обича - да танцува. Точно тогава се усеща и най-красива. Най-пълноценна пък е след тежък подготвителен ден, тъй като знае, че е дала всичко от себе.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР