Декември е. И макар зимата вече да заяви присъствието си,

...
Декември е. И макар зимата вече да заяви присъствието си,
Коментари Харесай

Готови ли сте да промените нечий живот, да кажете нещо хубаво на някого или да подарите усмивка?

Декември е. И въпреки зимата към този момент да съобщи наличието си, това е един от най-топлите месеци в годината. Топъл, тъй като е изпълнен с мирис на канелени сладки и джинджифилов чай, със споделени страсти и празнично въодушевление, с трепкащи светлинки и магия, която се носи безшумно във въздуха. Топъл, тъй като имаме опция да се посветим на себе си и на най-близките си хора, а и да използваме последните дни от годината, с цел да създадем това, за което все не ни доближаваше или време, или храброст или нещо друго.

Какво бихте споделили и на кого, в случай че имахте опция да го извършите по един специфичен метод? На обичания човек, на детето си, на майка си, на татко си, на брат си, на сестра си, на най-хубавата си другарка, на най-верния си другар? Любов, признателност или просто „ Здравей, аз съм тук “... Понякога даже две-три топли думи са задоволителни, с цел да кажете това, което сърцето ви нашепва, а в този момент такава приятна изненада можете да извършите посредством https://toplidumi.bg/.

Това е новият уебсайт на EVN, откъдето можем да изпратим обръщение до значим за нас човек. Изписваме в границите на 20 признака това, което желаеме да му кажем, и той го получава като мейл или като персонално известие във Facebook. Също по този начин можем да го споделим и в обществените мрежи.

Аз към този момент изпратих своето обръщение. А вие подготвени ли сте да измененията нечий живот, да кажете нещо хубаво на някого или просто да подарите усмивка?



С поддръжката на EVN
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР