Декември е доста натоварен месец за принцесата на Уелс. Заедно

...
Декември е доста натоварен месец за принцесата на Уелс. Заедно
Коментари Харесай

Когато най-верният човек на Кейт Мидълтън я изостави

Декември е много претрупан месец за принцесата на Уелс. Заедно със брачна половинка си тя беше в Съединени американски щати за връчването на Earthshot Prize - пътешестване, което се очакваше с неспокойствие от месеци. Освен това приготвя специфичен коледен концерт, на който самата тя ще свири.

На фона на всички задължения преди празниците обаче Кейт Мидълтън се оказа без най-верния си асистент. От юни 2020 година до преди дни Хана Кокбърн-Лоджи беше дясната ръка на принцесата.

Кокбърн-Лоджи беше в ролята на персоналната секретарка на принцесата, която провежда ежедневните й задължения. Тя беше край Кейт около Мегзит - напускането на кралския двор от принц Хари и Меган Маркъл.

Също по този начин беше виновна за огромната организация на Карибското турне на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Преди да работи за нея, Хана Кокбърн-Лоджи има над 20-годишен стаж във Външното министерство на Англия.

Официална причина за напускането й не е обявена, само че от двореца Кенсингтън към този момент са пуснали публикация за позицията на персонален секретар на Кейт Мидълтън. Междувременно ролята се извършва от досегашната асистентка на Кокбърн-Лоджи Натали Бароус.
 Снимка 598390
От Royal Central ни припомнят, че всеки работещ член на кралското семейство има персонален секретар. В отговорностите му е да провежда всекидневието на началника си, да го съпровожда на публични събития и визити, както и да е неговите " уши и очи ".[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР