Дефиницията за свобода е безкрайната стойност на човешкото същество. Дефиницията

...
Дефиницията за свобода е безкрайната стойност на човешкото същество. Дефиницията
Коментари Харесай

Всичко, което злото иска, е да маскира и да унищожи вашата стойност

Дефиницията за независимост е безкрайната стойност на човешкото създание. Дефиницията за зло е унищожаването на свободата. Всичко, което е зло, учи хората, че тяхната стойност е лимитирана.

Истината постоянно е елементарна. Всички хора разпознават истината, тъй като всички хора са интелигентни същества.

В природата на злото е да основава изкуствено комплицирани хрумвания. То прави това, с цел да скрие или замъгли свободата, която унищожава.

Ако премахнете сложностите и страховете от живота си, ще откриете ясна и красива истина. Тази истина е правилото на вашата стойност.

Да се проумее свободата, значи, да се проумее цената на една персона. Всичко, което злото желае, е да маскира и да унищожи вашата стойност.

Всеки престиж е основан от зли хора, за да се преиначи вашата стойност. Да проумеете вашата лична стойност, значи, да проумеете природата на свободата.

Ключът за проумяването на нашия свят е, да се разбере природата на злото. Злото се конфронтира с човешката стойност на хората, като им лишава опцията да вършат лични избори; като им лишава шанса да развият мощ посредством обучение и схващане.

Ако злото се стреми да унищожи или да скрие цената на една персона, то свободата демонстрира хората в техния цялостен капацитет и в тяхната пълноценна стойност.

Чрез свободата, хората са обичали, лекували са заболявания, премахвали са глада, улеснявали са труда и са живели в мир. Чрез независимост, щастието е постижимо. Свободата е точната диаметралност на злото.

Сложностите се откриват във всички проявления на нашите култури, политики и стопански системи. Всеки ден на хората се показват нови хрумвания, нови въртележки, нови гледни точки или нови признаци на нашия свят.

Много от тези хрумвания са перверзии на правила, замислени по този начин, че да извлекат избрани реакции от хората.

Злите общества изобретяват хрумвания, с цел да унищожат разсъдъка на хората.

Някои от историческите имена на тези хрумвания са социализъм, фашизъм, расизъм, комунизъм, народна власт, класови войни, политическа уместност, благовъзпитание, пристойност, царственост и тероризъм.

Всички тези хрумвания са основани тъкмо с една и съща цел. Всички те са принадлежности за илюзия на съзнанията на поробените жертви. Всички те са зло.

Вие сте способни да проумеете всичко в света към вас. Вашата просветеност не е лимитирана.

В разбирането ви са импортирани разстройства и сложности, с цел да могат злите хора да ви управляват.

Злото желае да вярвате, че не сте способни да проумеете личния си свят. Когато проумеете степента на личната си значителност, злото ще се провали.

Има два правилото от голяма важност за проумяването на концепцията за интелигентността. Първият е простотата.

Принципът на простотата гласи, че интелигентността разпознава истината. Когато някоя истина се показа в чист тип, всички хора са способни да я схванат. Няма истина, която не сте способни да научите. Това е правилото на простотата; интелигентността разпознава истината.

Вторият принцип е правилото на замъгляването. Замъгляването е разстройването на някой принцип.

Замъгляването е основаването на погрешни хрумвания, за да се скрие истината. Понякога това съставлява просто прибавянето на хрумвания от горната страна върху истината, с цел да се прикрие природата на изначалната истина.

Дори хрумвания, които привидно са изцяло верни, могат да бъдат впрегнати в погребването на елементарни истини.

Замъгляването се употребява от злото, с цел да обърка съзнанията на хората. Замъгляването смущава разбирането на правилата, с цел да се отнеме опцията на хората да се учат.

Злото употребява замъгляване, с цел да не можете да се сдобиете с мъдрост. То го прави за да ограничи свободата ви.

Културата знае, че хората ще открият доста по-малко истини, в случай че са фокусирани върху изкуствени затруднения.

Пораствайки, децата научават, че комплицираните привидно хрумвания в действителност са съществени и елементарни правила.

Онова, което в един миг като че ли е било невероятно за възприемане, става превъзходно, откакто един път се разбере. Добре е да се натрупва мъдрост. С мъдрост можете да постигнете всичко.

Търсенето на познание ще ви стане по-лесно, когато се отървете от всички показа за личната непълноценност.

Злото употребява замъгляване, с цел да накара хората да се усещат малоценни. Вие не сте малоценни пред другите хора, и не сте малоценни пред концепциите. Вие имате безкрайна стойност.

Като човешки същества, вие сте доста специфични. Вие не сте като минералите, растенията или животните на тази земя.

Нищо друго не владее качествата на интелекта както вас. Нищо друго няма такава цялостна и тотална упоритост да реализира фантазиите си. Нищо друго няма желанието и жаждата за познание, която вие притежавате. Вие сте човешко създание.

Няма лимит в природата ви. Няма завършек на потенциала ви да проумявате или да бъдете щастливи. Като човешки същества, вашият живот не предстои на ничия друга воля, с изключение на вашата.

Не ви е нужно нито позволение, нито лиценз, с цел да се учите и растете. Всичко, което желаете, може да бъде ваше.

Хората по природа търсят благополучие в живота си и най-честото и най-дълбокото предпочитание е за обичта и силата на техните фамилии.

Всичко, което вършиме, усилва сигурността, мира и просперитета за вас самите и за тези, които обичате. Вашата дарба да създавате тези неща от сърце вярно се дефинира като религия. С религия ще намерите наслада във всяка пътека от живота ви.

Вяра е смелостта, да провериш, дали в концепциите ти има истина. С религия, хората откриват дали концепциите са истинни или погрешни. С религия, хората научават правилата.

Хората се уповават на вярата, с цел да ревизират правилата поетапно. Ние постоянно се проваляме, само че постоянно се учим.

Представете си, че ходите по камениста повърхнина. Може би очаквате, че повърхността е твърда и няма да се промени. Ако очаквате твърда опора, само че откриете придвижване, може да се спънете.

Когато концепциите, които проверявате, са неверни, инспекцията ви ще се провали. Интелигентността ви ви оказва помощ да пригодите мисленето си по този начин, че по-добре да проумеете правилата на ходенето.

Научавате се да контролирате равновесието си макар сложния терен. Уповавате се на вярата, с цел да изпробвате новото си схващане, и скоро се научавате да се придвижвате сполучливо и бързо. Вие овладявате правила.

Всеки път, когато човешките същества ползват правила в деяние, те ще усещат власт, възбуденост и наслада.

Разгръщането на интелигентността е това, което търсят хората. Някои образци са по какъв начин дребното дете гордо демонстрира на родителите си своето схващане на математиката, или по какъв начин брачен партньор и брачна половинка позволяват спор. Това са открития на правила посредством уповаване на вярата.

Прилагането на религия в правилата носи мъдрост. Свободата е нужда. Унищожаването на свободата попречва хората да ползват религия. Възпрепятства хората да ревизират своето схващане на правилата.

Когато нямаме свободата да се движим поетапно, не можем да се учим и не можем да растем. Любовта, просперитетът и знанието са все неща, които са вероятни единствено при изискване на независимост. Свободата носи всичко положително.

Като човешки същества, степента на независимост, от която се нуждаете, е безгранична. Свободата е безкрайната стойност на човешкото създание. Ако злото унищожи свободата в коя да е област на живота ви, то може да ограничи мъдростта ви, любовта ви, и насладата ви.

Има хора, които биха унищожили свободата ви. Те желаят да ви управляват, с цел да не станете индивида, който желаете да бъдете. За да ви управляват, те употребяват мощ, с цел да ви лишават свободата, с която сте родени.

Никога не трябва да подценявате изобретателността или жестокостта на злите хора. Злото ще конфискува пари, ще унищожава добродетелта и ще пролива кръв.

Повечето хора не са зли; множеството хора се пробват да основават, а не да унищожават. Само че, злите хора в действителност съществуват и те са рисково рискови.

Те са наречени престижи.

Няма престиж на тази земя, който с право може да ръководи живота ви.

Родени на този свят, вие и само вие контролирате очите си, ушите си, езика си, ръцете си и съзнанието си.

Всеки престиж, който твърди, че може да се отърве от вас и от вашите качества, е една машинация.

Родени сте на този свят, с цел да бъдете свободен представител на живота. Животът е независимост. Със независимост и религия в този свят можете да научите и да постигнете всичко.

Всеки, който ви споделя, че би трябвало да сдадете съзнанието си, тялото си или принадлежностите си на някой престиж, е злобен.

Разберете, че изборите, направени с вашата свободна воля, не са зло. Няма нищо неприятно в саможертвата, в случай че е направена непринудено.

Но жертването без избор не е жертва, това е иго. Авторитетът постоянно насочва условия към хората посредством мощ. Авторитетът в никакъв случай не моли за позволение.

Робството възпира хората да вършат избор в личния си живот.

Всичко, което лимитира съзнанието ви, придвижванията ви и словото ви, е зло. Робството се намира както в частичното, по този начин и в цялостното заличаване на свободата.

Управлявайте себе си, тъй като това е природата на личността. Вие и и единствено вие контролирате дейностите и съзнанието си. Това е вярно, уместно и положително. Вие имате отговорност, да защитавате свободата във всяко време.

Ако не го вършиме, тя ще бъде унищожена. Да предадете отбраната на личната си независимост в непознати ръце е безспорна покана за робия.

Личният суверенитет е краят на злото. Когато всеки човек на света ще пази себе си и тези, които обича.

Когато злото даже не може да стъпи тук, тъй като всички хора внимават за него и разпознават, че се пробва да унищожи тяхната стойност. Това е тъкмо противоположното на напълно зло, в което всеки човек е плебей и стопанин на плебеи.

Съвършената независимост е живот, и в него няма плебеи и няма господари на плебеи. Съвършената независимост е живот.

създател: Джереми Лок

източник: „ Краят на злото “

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР