(Дед Мороз е бил разрешен лично от Сталин през 30-те

...
(Дед Мороз е бил разрешен лично от Сталин през 30-те
Коментари Харесай

Шифрограма разкрива подаръците на Дед Мороз за родните „балалайки...

(Дед Мороз е бил позволен персонално от Сталин през 30-те години, дружно с празничната елха – до тогава те са неразрешени, тъй като се смятало, че са плод на митологията.)

 

Ценният документ съдържа имената на българските петоколонничета, които най-вече са слушкали, рецитирали са кремълските опорки без сричане и са отговаряли на всяка спусната задача „ Всегда подготвен! “. Между отличниците са Петър Волгин, проф. Дарина Григорова, проф. Искра Баева, Костадин Костадинов, именуван от някои Костя Копейкин, Румен Петков, с опрощение, Георги Свиленски и други

Те ще получат за Нова година дарове, отпуснати от спецфонда към държавното управление на РФ за стимулиране на най-верните пропагандатори на Владимир Владимирович и неговото демократично ръководство.

 

От чувала Дед Мороз ще извади за родните послушковци следните скъпи капризи:

 

Модерен национален автомобил „ Запорожец “, последно потомство. (аплодисменти, сълзи и сополи);

 

Руски тв приемник „ Витязь “, трицветен от съображения за сигурност. (рехави ръкопляскания)

 

Руски компютри, когато бъдат вдигнати глобите, тъй като краткотрайно няма елементи, от които да бъдат съединени. (но за какво ридания, апелирам ви се…)

 

Мобилни телефони съветско произвеждане с черно-бял фешън екран. Екземпляр от техническия феномен е паднал в езеро по време на фотосите на „ Особености на съветския лов на риба “, изваден е и по него е изработен опит да бъде поръчано в допълнение количество водка за анализа на снимачния ден. Няма данни, по какъв начин са се развили събитията след това…

 

Уникални прахосмукачки „ Ракета “, които ви връщат в златните времена на Съюз на съветските социалистически републики. (бурни аплодисменти)

 

Луксозно издание на речи на Владимир Владимирович с подпис от създателя Маргарита Симонян. (овации и оргазми)

 

Специална премия ще получи екипът на антибългарския уебсайт „ Взгляд.инфо “ – годишен абонамент за „ Мурзилка “, политвариант. (щастливи хлипания и подмокряния – купете си ФеминХелб, бе, хора…)

 

Освен предметните награди, Дед Мороз ще съобщи пликове с каквото би трябвало в тях, на правилните товарищи на секретното отделение №29155 на ГРУ в България.

 

Маша Захарова-Водкина

 

П.П. Всички от листата с награди при приемането им на проведеното празненство да предадат докладите си за последния месец на Снегурочка. В краен случай на градинаря на посолството.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР