Дебютният игрален филм на един от най-утвърдените съвременни български режисьори

...
Дебютният игрален филм на един от най-утвърдените съвременни български режисьори
Коментари Харесай

Безкрайната градина на Галин Стоев ще открие Киномания, 2017

Дебютният игрален филм на един от най-утвърдените модерни български режисьори Галин Стоев ще открие в зала 1 на НДК 31-та Киномания на 16 ноември.
Във кино лентата вземат участие младите артисти Елица Матева, Глория Петкова, Димитър Николов, Мартин Димитров, както и огромният Никола Анастасов, за който това се оказа последната роля в киното.
Продукцията е осъществена с поддръжката на ИА „ Национален кино център ” и стратегия Творческа Европа – МЕДИА на Европейски Съюз.
НДК застава зад рекламната акция и акцията в метрото и централните столични паркове – неотдавна там се появиха даже дървени табели с надпис „ Безкрайната градина “.
„ На всяка наша обич “ (#навсяканашалюбов) в действителност е насловът на „ Безкрайната градина ”. С тази ексцентрична акция ние се обясняваме в обич на всички създатели в България, които вършат кино. Каним ви на 31-вото издание на Киномания от 16 до 31 ноември – обръщат се към ценителите уредниците на най-мащабното и авторитетно кино събитие у нас.
Над 50 кино лентата ще забележим на Киномания, 2017. Сред тях са дълго чакани премиерни заглавия, филми, селектирани и наградени на едни от най-престижните фестивали по света, както и нови български заглавия от игралното, документалното и детското кино.
Разговаряхме с Владо Трифонов – програматор на „ Киномания “ и на Филмотечно кино „ Одеон “, водещ редактор и създател на библиотека „ Амаркорд “ на известно наше издателство, от която са излезли повече от четиридесет заглавия – биографии, автобиографии, книги, свързани с киното и неговите най-големи създатели. Чуйте диалога ни в „ Артефир ”.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР