Дебют на ринга на /WWE/ направи дъщерята на Дуейн Джонсън.

...
Дебют на ринга на /WWE/ направи дъщерята на Дуейн Джонсън.
Коментари Харесай

Дъщерята на Дуейн Джонсън e новото попълнение сред жените в кеча

Дебют на кръга на /WWE/ направи дъщерята на Дуейн Джонсън. Симон Джонсън се състезава под името и публично бе оповестена за новата звезда на NXT - седмичното телевизионно шоу федерацията.

Симон е първият кечист от четвърто потомство в историята на. Тя следва татко си, който се отдръпна от организацията през 2004 година С кеч преди този момент в фамилията са се занимавали бащата на Дуейн Джонсън прочут като „ Човекът с душата “, както и неговият дядот -, прочут още като „ Върховния шеф “. Прабабата на Симоне -  пък е от първите дами промоутъри в този спорт.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...
Кариерата на Симон публично стартира  още през 2020 година Официалният ѝ дебют на кръга обаче се забави поради интервенция на травма на коляното.

А дали известният ѝ татко се гордее с нея? „ Тя е мощно самостоятелна. За нея е доста значимо да поеме по личния си път. Тук съм за нея, виждам и я поддържам ", с усмивка разяснява Дуейн.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР