Дебатите по внесения втори вот на недоверие към Министерския съвет

...
Дебатите по внесения втори вот на недоверие към Министерския съвет
Коментари Харесай

Дебатите по втория вот на недоверие ще бъдат на 15 ноември

Дебатите по импортирания втори избор на съмнение към Министерския съвет с министър-председател Николай Денков ще бъде на 15 ноември (сряда), разгласи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков. В взаимозависимост по кое време ще е краят на разискванията ще бъде планувано и самото гласоподаване. Според правилника на Народното събрание не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията, се гласоподава и самият план на решение.

Вотът на съмнение беше внесе през вчерашния ден от " Българска социалистическа партия за България “, " Възраждане “ и " ИТН “. Той е поради " неспособността държавното управление да подсигурява националната сигурност и защитата на страната ".

Първият избор на съмнение към кабинета " Денков “ беше отритнат на 13 октомври на изключително съвещание на Народното събрание. Той беше дефиниран тогава от вносителите, че е " поради неуспеха на държавното управление в бранш " Енергетика “. Беше импортиран от 72 депутати от " Възраждане “, " Българска социалистическа партия за България “, Има Такъв Народ и самостоятелния Радостин Василев.

Депутатите взеха решение да удължат днешното пленарно съвещание до приемане на план за капиталов разход " Придобиване на съществена бойна техника за създаване на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР