Дебатът за референдума трябваше да се проведе по-рано. Липсата на

...
Дебатът за референдума трябваше да се проведе по-рано. Липсата на
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Бламирането на президента не е от полза за демокрацията у нас

Дебатът за референдума трябваше да се организира по-рано. Липсата на сериозен спор докара до изненадата през вчерашния ден. Това беше бламиране на президента, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният външен министър Надежда Нейнски. "Това, което се случи през вчерашния ден, не е от изгода за демокрацията в България. Не мисля, че партиите ги е боязън от референдума. Видяхме една неумела и неловка политическа игра ", добави тя.

Нейнски разяснява и тематиката за последните терористични офанзиви в Турция в светлината, че точно тя е бъдещия дипломат на България в Анкара. "Турция получи политическа поддръжка и взаимност. Тя получи и единомислещата поддръжка на НАТО. Йенс Столтенберг съобщи, че неделимостта и сигурността на алианса е обезпечена. Това е хубаво и важи и за националната сигурност на България ", съобщи Нейнски, която призна с усмивка, че още не е почнала да учи турски език.

"Темата за бежанците е водеща за националната сигурност на България. Приятелството е основно, само че сигурността също е извънредно значима. Ние търсим средства, с цел да опазим нашите граница. Това е оградата по българо-турската граница. Не би трябвало да позволяваме прекосяването на незаконни емигранти. Като част от системата за сигурност на НАТО, България има доста по-големи благоприятни условия да отстоява своята национална сигурност. Точно заради тази причина би трябвало да участваме в ученията на алианса и да се престане със злостните акции против НАТО ", приключи Надежда Нейнски. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР