Dead Can Dance се завръщат на сцените из Европа през

...
Dead Can Dance се завръщат на сцените из Европа през
Коментари Харесай

Нова среща с магията Dead Can Dance в София през 2022 година

Dead Can Dance се завръщат на сцените из Европа през идната 2022 година Те оповестиха датите на европейското си турне под името „ Europa – 2022 “, което ще протече през април, май и юни и ще мине и през България. Датата за София е доказана - 14 май, а мястото е зала 1 на НДК.

Билетите потеглят в продажба от 17 септември в 10.00 часа. Ще можете да ги намерите и на каса в магазини На Тъмно в цялата страна.
.
След като през 2019 година магнетичното дуо изнесе замайващ театър в препълнения Античен спектакъл в Пловдив, то идва още веднъж по покана на EventEase за още едно особено шоу. Титаничното зрелище, което Dead Can Dance изнесоха тогава за предалата се пред силата на изкуството публика, ще се помни дълго от всички участвали. В основата на събитието беше излезлият по това време нов студиен албум Dionysus (PIAS Recordings, 2018), се говореше месеци наред по-късно. Тогава и групата, и публиката си дадоха мълчешком заричане да се видят още веднъж. Ето, че се случва.
.
Обиколката на тандема Brendan Perry и Lisa Gerrardand ще е с пълнокръвна тайфа музиканти. Ще бъдат изпълнявани композиции от цялата забележителна кариера и музикална съкровищница от записи на Dead Can Dance. Формацията ще се разноски из запаса си от издания, трупан в продължение три декади, като включи в концертната стратегия обичани класики от албуми като The Serpent’s Egg (4AD, 1988), Aion (4AD, 1990) и Into The Labyrinth (4AD, 1993).
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дело за бракоразвод в съда. Съдията пита: - Въпрос към дамата. Сигурна ли сте, че желаете бракоразвод? - Да! - Въпрос към брачна половинка. Сигурен ли… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте и какво демонстрират инспекциите на РЗИКлиничните проби са взети от пациенти с COVID-19 в интервала 05-26.08.2021 г.Пътниците към този момент са върнати назад в публичните зони, няма анулирани полетиТя ще употребява метода за генетична трансформация CRISPR " Това служебно държавно управление ще продължи да работи за излекуване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите ", разяснява държавният главаМладежът е упрекнат и арестуван за период до 72 часа " Децата, изключително първокласниците, усещат 15 септември като празник, само че този празник е леко вгорчен, само че не от учениците, а от несигурността, основана от възрастните ", разяснява психологът Иван ИговЖивотът в Афганистан се трансформира с всеки минал ден. По улиците към този момент няма хора с дънки и тениски. Икономиката е на дъното. 90% от хората нямат задоволително храна. А в университетите дамите към този момент са отделени от мъжетеИнцидентът е станал на 13 септември към 21.20 чДоскоро „ американската фантазия ” за мен бе просто изтъркана фраза, която се употребява за резюме за разнообразни понятия и философии на живот. Но към този момент умерено мога да заявя, че и аз се допрях до нея, конкретизирана единствено в областта на автомобилната промишленост. Защото RAM 1500 е тъкмо това: фантазията на младите американци, която осъществят при пълнолетието си.В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 8,06%Българската православна черква уважава през днешния ден църковния празник за Въздвижението на Светия кръст Господен, именуван от народа КръстовденТой поправя накърнимост, която се нападна интензивно от хакериБойците ще владеят Резиденцията през идната седмицаТя уточни, че присъединението им е от геостратегически интерес за актуалните членкиЛегендата гласи, че в нощта преди Кръстовден желанията и молитвите се сбъдватОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР