Де Бройне вероятно ще пропусне дербито с ЧелсиПолузащитникът на Манчестър

...
Де Бройне вероятно ще пропусне дербито с ЧелсиПолузащитникът на Манчестър
Коментари Харесай

Де Бройне вероятно ще пропусне дербито с Челси

Де Бройне евентуално ще пропусне дербито с Челси
Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне евентуално няма да бъде възобновен в точния момент за дуела с Челси на,,Стамфорд Бридж “ на 8 декември, оповестиха източници на ESPN. Белгийският национал е отвън игра заради травма на коляното, като се чака да пропусне и идващия дуел на първенците –домакинството на Борнемут в събота.

,,Гражданите “ се надяват, че ще могат да разчитат на Бернардо Силва за мача с,,черешките “, откакто халфът получи контузия по време на интернационалната пауза с националния тим на Португалия и не взе присъединяване в последните два мача на Сити във всички шампионати. Илкай Гюндоган също не игра през седмицата против Лион при равенството 2:2 в Шампионската лига. Това може да значи и повече игрови минути за младия гений на манчестърци Фил Фодън.

Манчестър Сити са внимателни по отношение на завръщането на Де Бройне в състава, откакто 27-годишният белгиец пропусна първите два месеца от сезона във Висшата лига заради друга контузия на коляното. Той се завърна в игра, само че едвам във втория си мач като титуляр при триумфа с 2:0 против Фулъм за Карабао Къп, бе заставен да напусне терена след нова травма.

Клубът очакваше да бъде без значимия си футболист за интервал от шест седмици, като се допуска, че Де Бройне ще се завърне в домакинския мач против Хофенхайм в Шампионската лига на 12 декември. Бенжамен Менди, Клаудио Браво и Еляким Мангала са продължително контузените в лагера на,,гражданите “. Тимът към този момент се класира за осминафиналите в Шампионската лига, а във Висшата лига е лидер с две точки задатък пред Ливърпул. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР