Дайте да не коментираме. Всички знаем, че в българския футбол

...
Дайте да не коментираме. Всички знаем, че в българския футбол
Коментари Харесай

Илиан Илиев: В българския футбол има доста неща, които трябва да се поправят

Дайте да не разясняваме. Всички знаем, че в българския футбол има много неща, които би трябвало да се поправят. Това сподели в отговор на въпрос какво чака от новоизбрания президент на Българския футболен съюз Георги Иванов селекционерът на националния тим по футбол и треньор на Черно море Илиан Илиев след в мач от 25-ия кръг от шампионата.

" Всички приказват кой ще завоюва, кой няма да завоюва, само че най-важното е да се направи нещо за футбола, защото виждаме и в шампионата по какъв начин върви ", сподели Илиев.

" Всяка година едно и също, всяка година едни и същи неща се случват. Едни тимове поиграват някои мачове и доста елементарно се минават, на други – война, тъй че тези неща би трябвало да се трансформират, много неща в българския футбол. Това е значимото, а не кой е спечелил и кой е бил кандидат, защото както и в политиката доста се фокусираме и отиваме в една прекаленост, в България знаете, че разбираме от футбол и политика, и огромна война кой да завоюва, а по-късно все едно и също. Срещу Азербайджан и Танзания търсим да обиграем тим ", разяснява Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР