Даяна отказва развод, тъй като не желае да признае провала

...
Даяна отказва развод, тъй като не желае да признае провала
Коментари Харесай

Приятелка разкри защо Даяна отказваше до последно да се разведе с принц Чарлз

Даяна отхвърля бракоразвод, защото не желае да признае неуспеха на брака си, а Чарлз е притиснат от короната

Принцеса Даяна до последно отказвала да се разведе с принц Чарлз, твърди една от околните й приятелки. Вече умрялата принцеса на Уелс остава една от най-забележителните персони в кралското семейство, а бракът и разводът й с принц Чарлз водят до невероятна драма в двореца.

Годината е 1992, а датата - 9 декември. Премиерът на Англия Джон Мейджър афишира, че принцът и принцесата на Уелс са взели решение да се разделят, само че остават женени, а бракът им остава неизменен. Последвалите четири години са безспорна мъка и за двамата.

Даяна отхвърля бракоразвод, защото не желае да признае неуспеха на брака си, а Чарлз е притиснат от короната.

И до момента в който той въпреки всичко съумява да откри разтуха във връзката си с Камила, то Даяна много по-трудно се оправя с цялата гласност и медийно внимание, които наблюдават всяка нейна стъпка. Тя не тъгуваше, че прекарва тази Коледа сама, без Чарлз. Тъгуваше, тъй като разбираше, че това е началото на края на брака й. Не можеше да се помири да живее в този свят, а не можеше да избяга и от него. Искаше да обезпечи постоянен и сигурен дом на децата си, а вместо това ги беше сложила в центъра на една война на несъгласия ", споделя приятелката на Даяна.

В последна сметка не различен, а кралица Елизабет подрежда на двамата да се разведат, поради скандалното изявление на Даяна пред Мартин Башир пред Би Би Си.

Скандалът " Камилагейт " в допълнение налива масло в огъня и завършва брака им.

" Не беше елементарно да подпише документите за бракоразвод. Тя знаеше, че сред нея и Чарлз всичко доста от дълго време е завършило. Но страдаше, че не съумя да сътвори естествен и любящ дом за децата си - това, което постоянно е желала ", разкрива още нейната другарка. В последна сметка разводът е реалност, а починалата принцеса съвсем непрестанно пътува, с цел да избяга от самосъжалението и болката. Страдание, което й остава за цялостен живот...
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР