Даяна обичала простите неща“ Главната готвачка на принцеса Даяна и принц

...
Даяна обичала простите неща“
Главната готвачка на принцеса Даяна и принц
Коментари Харесай

Готвачката на принцеса Даяна: Идваше в кухнята и дори миеше чиниите

Даяна обичала „ простите неща “
Главната готвачка на принцеса Даяна и принц Чарлз разкри „ секрети “ от кухнята. Бившата готвачка на кралското семейство даде следващото изявление и разкри нови детайлности за обичаните ястия на кралското семейство. Каролин Роб описа какво е да готвиш за една от най-обичаните дами в историята.
53-годишната Каролин стартира работа за младото семейство през 1989-та година и остава там до 2000-та година. Тя била наета персонално от Даяна. „ Беше извънредно елементарно да се работи с нея “, споделя готвачката. „ Тя обичаше простите неща – студено агнешко месо, салати, суфле и пълнен патладжан “, споделя още Каролин пред „ Sunday Times “.

Даяна е обичала да оказва помощ в кухнята, споделя готвачката й. „ Често идваше в кухнята, даже миеше съдовете. Винаги беше радостно с нея “, споделя Каролин и добавя, че Чарлз е бил доста по-взискателен. „ Чарлз беше доста по-труден и придирчив. Всичко се готвеше съгласно сезона и каквото има в градината. Той държеше на пресните зеленчуци. През декември не бихте посмели да сервирате аспержи “, споделя Каролин.

Шеф-готвачката показа и история, която си спомня за принц Хари. „ Той обожаваше тартове. Правих ги в най-различни разновидности, които съхранявах в хладилника.
Един ден той се промъкна в кухнята и ме попита дали може да си вземе цялостен тарт, а аз му споделих да пита майка си. Той незабавно отиде да я търси и се върна с една записка,
написана на ръка, „ Мама сподели „ да “.
Веднага разпознах почерка. Хари знаеше по какъв начин да очарова майка си. Пазя бележката и до през днешния ден “, споделя готвачката на Даяна.

„ Любимата храна пък на принц Уилям беше шоколадова торта с бисквити “, споделя още Каролин.
Тя остава с кралското семейство до тяхната разлъка.
„ Беше мъчно време. Исках да оказа помощ с каквото мога.
Просто да дам дребен комфорт в дома. Да бъда там – в кухнята, когато момчетата влизат и излизат “, изяснява Каролин. Тя е първата жена готвач на принц Чарлз и принцеса Даяна, предават от 24chasa.bg.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР