Дай Боже отново да отидем на парламентарни избори след 4

...
Дай Боже отново да отидем на парламентарни избори след 4
Коментари Харесай

Георги Кузманов: Гласувах, за да имаме редовно правителство и държавата да започне да работи


Дай Боже още веднъж да отидем на парламентарни избори след 4 години, безапелационен е претендентът за народен представител от „ Български напредък “

Кандидатът за народен представител от „ Български напредък “ гласоподава през днешния ден в секцията си в ПГ по автотранспорт на Бургас, придружаван от брачната половинка си Диляна и сина си Никола.

Гласувах за едно по-добро бъдеще за България, с цел да останат децата ни тук, да продължат образованието си и дай Боже, в последна сметка, да се сформира постоянно държавно управление и страната да стартира да работи. Искрено се надявам, че идващите парламентарни избори ще са след 4 години “, сподели Кузманов.

През последния месец той направи мощна акция, срещайки се с представители на бизнеса и доста гласоподаватели.

Кузманов бе безапелационен, че би трябвало да се постави завършек на безвремието и да имаме устойчиво държавно управление, което може да ръководи с небосвод и ясни задания.

Той прикани за по-сериозно гласоподаване и бе благополучен, че през днешния ден, към 13 часа в неговата секция , към този момент бяха упражнили правото си на глас над 20 % от гласоподавателите.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР