Дъвката ви помага да освежите дъха си и да се

...
Дъвката ви помага да освежите дъха си и да се
Коментари Харесай

Чудодейната подправка, която можем да използваме вместо дъвка при лош дъх

Дъвката ви оказва помощ да освежите дъха си и да се почувствате по-уверени, изключително в случай че обичате ястия с лук или чесън. Лекарите обаче не поучават да я дъвчете прекомерно постоянно. На помощ ще пристигна един натурален лек. Лекарите назовават ​​неприятната миризма в устата халитоза. Случва се по разнообразни аргументи и не е наложително да е обвързвано с кариес или призната храна. Понякога може да приказва за съществени здравословни проблеми. Но даже и да няма проблеми, неприятната миризма може съществено да скапе отношението на другите към вас. За да се предпазите от неприятен мирис, вместо дъвка, можете просто да дъвчете фалшификация, която се намира в съвсем всеки дом.

Ако почувствате неприятна миризма в устата си, самоуверено заменете дъвката с карамфил. Сдъвчете една от пъпките му, това ще помогне за възстановяване на положението на зъбите и венците. 

За какво друго е потребен карамфилът? 

Карамфилът е фалшификация, която се състои от изсушени, неотворени пъпки на тропическо карамфилово дърво от рода Syzygium. Освен това е известен освен в кулинарията, само че и в ароматерапията.

Според специалисти, карамфилът е освен елементарна фалшификация, само че и скъпо растение с удивителни лечебни свойства за поддържане на здравето. Споменават се четири такива потребни свойства. Намалява болката. Заради високото си наличие на етерични масла карамфилът може да помогне при зъбобол или даже възпалено гърло. Много е значимо карамфиловото масло да се употребява в разредена форма, да вземем за пример да се прибавят няколко капки към чай или вода. Факт е, че карамфилът съдържа манган, чието предозиране е рисково за организма.

Има противовъзпалително деяние. Според токсиколог карамфиловото масло се нанася върху засегнатите сектори от кожата, като трихофития или микоза. Въпреки това, би трябвало да запомните, че компресите с това масло могат да доведат до краткотраен дискомфорт. 

Подобрява храносмилането. Карамфилът предизвиква производството на стомашен сок, усъвършенства храносмилането и облекчава признаците на диспепсия. Успокоява. Карамфилът може да бъде превъзходен асистент след тежък работен ден. Ароматът на тази фалшификация има успокоителен резултат, спомага за релаксация и облекчение на напрежението. 

Важно 

Карамфилът е неразрешен за хора със стомашни проблеми, изключително тези с язва: усилва деянията на такива болести. Здравите хора не би трябвало да прекаляват с тази фалшификация. Голямо количество карамфил в храната предизвиква унесеност и незаинтересованост. Статията има единствено информативна цел и не е рекомендация или сурогат на консултацията със експерт, споделят от actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР