Даваме всичко от себе си за войските, защитаващи Авдиевка. Правим

...
Даваме всичко от себе си за войските, защитаващи Авдиевка. Правим
Коментари Харесай

Зеленски: Даваме всичко от себе си за войските, защитаващи Авдиевка

Даваме всичко от себе си за войските, защитаващи Авдиевка. Правим всичко допустимо за войските, които се бият с съветските сили на източния фронт и изключително в обсадения Авдиевка, където обстановката се разказва като „ сериозна “, увери президентът на Украйна Володимир Зеленски.

„ Ние вършим всичко допустимо,

с цел да подсигуряваме, че нашите бойци имат задоволително административни и софтуерни качества, с цел да спасят допустимо най-вече животи на украинци “, сподели Зеленски, откакто беше осведомен от министъра на защитата Рустем Умеров и началника на украинските въоръжени сили Александър Сирски за обстановката в Авдиевка и на източния фронт като цяло.

 

SafeNews напомня, че град Авдиевка в Източна Украйна, който е обсаден от месеци от съветски войски, е изложен на риск да попадне в ръцете на нашествениците, сподели представителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби.

„ За страдание, получаваме отчети от украинците, че обстановката е сериозна, защото руснаците притискат украинските позиции с всеки минал ден. Авдиевка е застрашена да попадне под съветски надзор. До огромна степен това е по този начин, тъй като украинските сили в региона са на привършване на артилерийския огън “, сподели Кърби.

По-рано генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг предизвести, че задънената улица в Конгреса на Съединени американски щати по отношение на отпущането на нова помощ за Киев към този момент има „ отзив “ на бойното поле в Украйна.

 

 

Източник:  Укринформ /Превод: SafeNews
Още вести четете в категорията Свят 
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР