Датски активисти избраха нетрадиционен начин да протестират срещу строителството на

...
Датски активисти избраха нетрадиционен начин да протестират срещу строителството на
Коментари Харесай

Кметица строи джамия, противници на ислямизацията я подлудиха с маанета пред дома ѝ в 5 часа заранта

Датски деятели избраха нетрадиционен метод да стачкуват против строителството на нова джамия с минарета в град Роскил. Рано сутринта те отишли пред дома на кметицата Джой Могинсен и присъединили запис с ислямски апел за молитва, оповестява съветската телевизия RT, представена от Флагман бг.

„ Ако желаете да ме убедите да си трансформира решението, се обърнете към мен когато навестявам публични места или се намирам в градската администрация. Не желая да си организирам срещи в 5 часа сутринта пред моя дом “, сподели пред публицисти кметицата.

Лидерът на групата „ Спрете ислямизацията на Дания “ Андрес Граверс пък съобщи, че концепцията на протестната акция пред дома на Могинсен е била да почувства следствията от личното й решение. „ Ние мислим, че тя не схваща какво прави и заради това взехме решение да отидем пред входната й врата в 5 часа и да й пуснем запис от апел за молитва. Нямам предпочитание да разисквам с нея построяването на джамията. Ние сме срещу строителството на такива мюсюлмански храмове в Дания “, прибавя Граверс.

Ще вървим пред домовете на тези политици, които поддържат ислямизацията на Дания и ще им устройваме такова шоу в 5 часа сутринта, закани се той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР