Датата 29 октомври, когато са местните избори у нас, ще

...
Датата 29 октомври, когато са местните избори у нас, ще
Коментари Харесай

Нумероложка: Датата на местните избори ще донесе промяна за България

Датата 29 октомври, когато са локалните избори у нас, ще донесе смяна за България, само че е вероятен и балотаж и да се стигне до оборване, а денят изисква ясна и точна организация.

Това предвижда пред " с " нумероложката Ели Маринова. Тя разтълкува първо цифрата 29, когато на този ден от месец октомври ще отидем да гласуваме за кметове и локална власт. Вчера беше изтеглен жребият за номерата в интегралната бюлетина, с които кандидат-кметовете ще се явяват на локалните избори.

За вота в ЦИК са регистрирани 58 партии и девет обединения. Коалиция " Българска социалистическа партия за България " ще се яви на локалните избори с номер 1 в бюлетините, а " Продължаваме промяната-Демократична България " - с №66. За ГЕРБ бе изтеглен №7, а Движение за права и свободи ще е с 57. Партията на Костадин Костадинов " Възраждане " получи номер 42, а " ИТН " - 21.

Според Маринова седмицата ще носи триумф на цялата коалиция ГЕРБ-СДС на локалните избори. Годината за Антон Хекимян ще е мощна, споделя тя.

" Цифрата, която им се падна, значи висококвалифициран експертен труд и перфекционизъм и това ще ги направи съществена мощ в страната ", изясни Маринова.

Според изчисленията й обединението ПП-ДБ и партия Движение за права и свободи ще би трябвало да внимават с обещанията. Те ще имат добра предизборна битка, само че ми се коства, че ще слагат нереалистични цели. За претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев годината е 7-а персонална, което я прави изненадваща и неподлежаща на прогнози, твърди Маринова.

Нумероложката пресметна, че мощно ще е присъединяване и на кандидатката за София от Българска социалистическа партия Ваня Григорова. Числата приказват за нея, че ще се показа добре за разлика от самата партия, на която номер 1 ще донесе ограничавания и пречки.

" Много звук за нищо ще вдигнат " Възраждане " и претендентът им за кмет на София Деян Николов. С №42 те ще останат по-назад, тъй като има безпорядък в партията им и нещо, което е недоработено. Виждам амбициозна акция, само че ще си останат единствено с фойерверките ", безапелационна е Маринова.

Според нумероложката несъответствуващ е и интервалът за Ивайло Вълчев от ИНТ. Кандидатът е мощен, само че е поел някакъв риск и не се знае дали ще бъде оневинен. 21-и номер ще остави цялата партия обратно в класирането.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР