Дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит е с пръстен с

...
Дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит е с пръстен с
Коментари Харесай

Дъщерята на Цеци Красимирова остана без сватба заради COVID

Дъщерята на Цеци Красимирова - Джудит е с пръстен с елмаз на ръката, само че ще си остане без женитба в близкото бъдеще.

Мистериозният избраник и Джудит са отпразнували с шампанско годишнината от запознанството си излиза наяве от обществената мрежа. Двамата е трябвало да се оженят това лято, само че поради ковида са отсрочили събитието. За годежа им се разбра преди година, като се счита, че оттогава възнамеряват щастливото събитие.

Публикация, споделена от (@jdgeo98) на Юни 17, 2019 в 1:26 PDT

В профила си в Инстаграм Джудит споделя страстите си от щастливата си обич, показвайки гаджето, за което не се знае съвсем нищо в общественото пространство. " Избирам теб. И ще избера теб, още веднъж и още веднъж и още веднъж. Без пауза, без подозрение, без втора мисъл в сърцето. Ще продължа да предпочитам теб ", написа тя на испанеца Пау, който очевидно не е прочут като популярната майка на избраницата си.

Публикация, споделена от (@jdgeo98) на Фев 15, 2020 в 4:40 PST

Преди време момичето на Цеци бе обвързвано с един от най-хубавите другари на моделката, а точно Мариян Кюрпанов. Това се оказа единствено неуместен слух и освен поради сериозната им възрастова разлика. Кюрпанов е като брат на Цеци, поради което и Джудит го възприема по-скоро като чичо.

" Това е моята обич, а другият е част от моето семейство ", написа в обществената мрежа Джудит и постоянно разгласява сантиментални фрагменти на нея и обичания ѝ.

Публикация, споделена от (@jdgeo98) на Май 14, 2019 в 11:04 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР