Дъщерята на супермодела Хайди Клум от няколко години върви уверено

...
Дъщерята на супермодела Хайди Клум от няколко години върви уверено
Коментари Харесай

В какви отношения са Лени Клум и баща й

Дъщерята на супермодела Хайди Клум от няколко години върви решително по стъпките й. Лени Клум може да се похвали с десетки ревюта зад тила си, както и с това, че е дипломат на няколко световноизвестни марки. Животът на 19-годишната хубавица наподобява като сбъдната фантазия за доста девойки, само че и в него има сложни моменти.

Лени Клум е плод на любовта на Хайди Клум с Флавио Бриаторе. Двамата афишират връзката си обществено през март 2003 година, а няколко месеца по-късно, през декември, разбрахме, че моделът е в очакване на дете от предприемача. Още до момента в който беше бременна обаче, хубавицата се раздели с Бриаторе и стартира връзка с музиканта Сийл. А през май 2004 година роди щерка си в Ню Йорк.

Година по-късно Хайди и Сийл подписаха брак, а когато Лени стана на четири, тогавашният брачен партньор на майка й я осинови публично и тя приема неговите имена - Хелен Самуел, макар че в този момент е известна с семейството на майка си.

През това време биологичният й татко живее в Лондон и години по-късно несъмнено дистанцията сред тях по онова време като " непреодолимо ". Бриаторе е споделял, че не е виждал щерка си след раждането й чак до момента в който навършва 12 години. Двамата са разговаряли единствено по телефона по два часа дневно, само че той прави оценка това като " незадоволително ". Въпреки това е бил наясно, че дребното му момиче би трябвало да бъде с майка си.

Бившият притежател на F1 двата единодушието си Лени да бъде осиновена от Сийл, с цел да може да пораства в крепко семейство. За страдание, моделът и музикантът се развеждат през 2012 година А Биаторе не крие, че е бил в прелестни връзки с майката на щерка си и нейния тогавашен брачен партньор. Лени пък построява в действителност мощна връзка с мъжа, който изиграва ролята на татко в първите години от живота си.

Сийл също приказва за техните специфични връзки, които, по думите му, стартират още когато се среща с бъдещата майка на дете от различен Хайди. Този факт не го смущава по никакъв метод и заобичва детето като свое, още преди да го е видял. А по-късно с Клум съумяват да научат дребната Лени по какъв начин да бъде себе си и постоянно да прави това, което я кара да се усеща добре.

През 2018 година настава стопляне на връзките сред 19-годишната хубавица и нейния биологичен татко. Тогава те прекарват известно време дружно в Италия, като и Хайди и трите й деца от Сийл също им вършат компания. През 2019 година пък моделът се омъжи за Том Каулиц и побърза да отговори на всички рецензии по отношение на щерка й и тримата татковци в живота й.

Хайди Клум написа в профила си в Instagram, че Лени в никакъв случай не е имала шанса да получи обикновено детство, само че на първо място поради нейната кариера на модел. Но девойката има гения да извлича най-хубавото им всяка обстановка и всеки човек, по тази причина и мъжете в живота й майка й не са й попречили, а единствено са я обогатили, счита нейната майка, която години наред правеше всичко по силите си, с цел да я защищити от медийното внимание, предава Daily Mail.

Сега към този момент Лени Клум е огромно момиче и добре знае какво желае да прави. А с изключение на да бъде на стилния подиум, очевидно желае да бъде и в компанията на биологичния си татко. Преди дни двамата бяха снимани на следващата си фамилна почивка на яхта, с която обикалят крайбрежията на Италия и Франция, Заедно с тях е и половинката на девойката и всички наподобяват като едно щастливо семейство, оставило сложните моменти зад тила си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР