Дъщерята на Синди Крауфорд Кая Гербер се превърна в голямата

...
Дъщерята на Синди Крауфорд Кая Гербер се превърна в голямата
Коментари Харесай

Синди: Повече се притеснявам как шофира Кая, отколкото, че е модел

Дъщерята на Синди Крауфорд Кая Гербер се трансформира в огромната звезда на завършилия неотдавна маратон от фешън седмици. Почти нямаше топ дизайнер и бранд, в чието ревю да не взе участие.

Мнозина обаче разкритикуваха решението на Синди да пусне щерка си в огромната игра на толкоз нежна възраст – едвам на 16 години. Все отново, натоварването по време на Седмиците на модата е голямо, а когато си зает във всички топ ревюта, напрежението сигурно е смазващо.

51-годишната Синди обаче отбрани както желанието на щерка си да гради кариера на топмодел, по този начин и обстоятелството, че тя като майка няма желание да я стопира или лимитира. „ Истината е, че аз съм доста във вътрешността в този бизнес, а и кой по-добре от мен може да й помогне в тази работа и да я насочва.

Да, би било добре в случай че беше изчакала година-две. Но тя е на 16, аз също започнах кариерата си на тази възраст. Да, млада е, само че за стилния бизнес тази възраст е нещо обикновено. Истината е, че повече се тормозя за нея когато кара, в сравнение с когато взе участие в ревюта и е ангажирана за стилните седмици “, сподели в изявление Крауфорд.

Източник: eva.bg
Снимка: getty images/guliver
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР