Дъщерята на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки беше най-близкият

...
Дъщерята на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки беше най-близкият
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова с тежки думи за монетата с лика...

Дъщерята на починалата Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева-Муки беше най-близкият човек на великата актриса и въпреки да ѝ липсва извънредно, тя продължава живота си със спомените за нея.

Предизвикалата нервност монета с лика на Стоянка Мутафова във връзка 100-годишнината от рождението й на 2 февруари, донесе смесени усеща на щерка ѝ, които тя изрази с думите:

" Стана ми ужасно тежко, че виждам майка си на монета – този човек, с който единствено преди 2 години бяхме във всички изявленията една до друга “.

" Стойността, с която я продават, е доста висока, само че даже и да не ми беше майка, аз не бих я продала. Ще я вардя като очите ми. Изкарах един живот с нея и имаме безпределно доста мемоари “, съобщи още щерката на " Госпожа Стихийно злополучие “ и напомни за виталната мощ на майка си. " Тя беше доста над нещата и успяваше и в най-тежките моменти, тъй като не бихме споделили, че животът и беше ария, както наподобява в профил. “, показа още Муки пред bTV.

70-годишната Мария добави, че загубата на родител постоянно е тежка без значение на какъв брой години си. " Когато й споделях, мамо, ти ще направиш 100 години, тя ме гледаше и споделяше – не няма. Имаше страшна вътрешен глас... Тя ми беше и майка, и другар, тя ми беше всичко. “, довери още наследничката на Мутафова и през сълзи добави, че в случай че Стоянка беше до нея щеше да и каже какъв брой доста я обича и какъв брой й липсва.

Припомняме, че възпоменателната монета на тематика " 100 години от рождението на Стоянка Мутафова " от серията " Български създатели ", която Българската национална банка пусна в обращение, стана обект на голям интерес. Преди броени дни стотици чакаха с часове на студа пред постройката на банката.

Междувременно Сатирата ще означи 100 години от рождението на емблематичната си актриса, а в центъра на събитието ще бъде театър, в който посредством холограма Мутафова ще се качи на сцената, още веднъж. Компания ще ѝ вършат млади артисти.
Свързани вести За един ден: Монетата на Стоянка Мутафова нарастна 10 пъти Българска народна банка пуска монета с лика на Стоянка Мутафова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР