Дъщерята на първия демократично избран президент на България Желю Желев

...
Дъщерята на първия демократично избран президент на България Желю Желев
Коментари Харесай

Дъщерята на Желю Желев нападна остро президента Радев


Дъщерята на първия демократично определен президент на България Желю Желев - Станка Желева пусна остро намерено писмо до настоящия президент във Facebook.

Тя го афишира за кремълска марионетка, маша на задкулисието. Нарича го " лишен от всякаква политическа визия и мислене ",  " вонен, който умее единствено да марширува, козирува и извършва заповеди ". Тя счита, че вместо да поддържа държавното управление на " Продължаваме промяната ", той работи против него.

Станка Желева е дейна участничка в манифестациите в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков.

Ето какво написа в писмото ѝ:

" Генерал Радев,
пиша Ви това намерено писмо, тъй като надълбоко почитам, президентската институция, само че Вашите дейности и решения изцяло разрушават публичното доверие в нея.
Днес маските падат. България е в невиждана политическа рецесия. На няколкостотин километра от границите на България Русия, води нападателна война с Украйна - суверенна, демократична европейска страна. Тази война е опасност за свободна Европа и нейните полезности, и е непосредствена заплаха за Република България. В Украйна 300 000 наши сънародници живеят на територии, наранени от военните дейности. Днес повече от всеки път България се нуждае от мощно, демократично, проевропейско държавно управление, политическа непоклатимост и мощен проевропейски президент. Президент и общественик, който да сплотява нацията към европейските демократични полезности, да пази националните ползи и нашите сънародници в Украйна (не с каски и бронежилетки, а с оръжие).

Да пази България от съветските имперски ползи на Балканите.

Президент, който да утвърди мястото на България като стратегически значима, самостоятелна страна с дейна външна политика в свободна и демократична Европа.
Какъв президент има България във Ваше лице в този трагичен миг?

Военен, чиито пълномощия са да марширува, козирува и извършва заповеди (с това се справяте отлично). Лишен от всякаква политическа визия и мислене, с цел да бъде водач и още повече Президент на България.

Генерал Радев, Вашето (не)случайно избиране за президент на България, просто беше най-евтиният вид за Вашите началници в Москва. Вие бяхте определен с тяхната благословия, с цел да бъде превърната България в рупор на съветските имперски ползи в Европа. В троянски кон в Европейски Съюз. Вие бяхте определен за президент, с цел да сте лост за операция на корумпираните, алчни български политици, да бъде изцяло дискредитирана президентската институция, трансформирайки я в маша на задкулисието. В разследване на водената от Вас прокремълска политика, България се оказа в интернационална изолираност и надълбоко вътрешно разцепление.
Убеден че вършиме най-хубавото за Родината, козирувате и изпълнявате заповедите на Кремъл! На двете си Родини, на които сте се клели във честност преди 35 години - Народна република България и Съюз на съветските социалистически републики?

Преди две години яхнахте националното неодобрение против задкулисието и корупцията, излязохте от президентството, компактно свидлив от госпожа Йотова, която следеше да не се изкажете неопитен. Това беше Вашият звезден час. И какво направихте пред събралото се голям брой от младежи, които чакаха от Вас държавническа позиция и поддръжка? Вдигнахте пестник като в руски филм. Този жест сподели всичко! Всички погледи и очаквания бяха ориентирани към Вас, към героя на деня. В този миг Вие можехте в действителност да обедините нацията, да се изправите против порочния кръг на царуващата корупция и безвластие дирижирани от олигархичния модел, защитаващ евразийските ползи и зависимости. Поради вашата политическа непросветеност и надълбоко русофилство, Вие просто (може би без да и го осъзнавате) се превърнахте в инструмент на специфична интервенция за дискредитиране на зараждащата се нова проевропейска, самостоятелна политическа класа, бореща се за свободна, самостоятелна и демократична България, част от фамилията на Европейски Съюз и НАТО. България с нулева корупция и с работещо правораздаване, самостоятелна външна политика обслужваща единствено и само българските национални ползи. Една естествена европейска страна, в която да бъдат предпазени правата и ползите на елементарния български жител.
Първото служебно държавно управление, формирано от Вас, в което участваха тези млади, неопитни политици, даде вяра за същинска демократична смяна. Те не се опасяваха да стартират да изриват авгиевите обори на страната, с което разсъниха вяра в сърцата на българите, изтощени да живеят в корупция и липса на правораздаване. Благодарение на тях Вие спечелихте втория си мандат, хората Ви повярваха, даже и най-скептичните. Трите пъти избори за Народно събрание бяха проведени за тези млади политици да влязат в ръководството на страната с минимално болшинство, с цел да бъдат дефинитивно дискредитирани и да станат заложници и лесна плячка на партиите на статуквото. Планът ненапълно сработи, с помощта на тяхната неумелост, неуместната коалиция, скандалните министри и трагичните взаимни отстъпки, които трябваше да бъдат направени в полза на битката с корупцията и националния консенсус. Бяха компактно обградени и атакувани от кукловодите на Държавна сигурност, компромати, специфични интервенции, дискредитации от всички страни. Целта беше да се провалят, омаскарят и още веднъж страната да попадне в ръцете на задкулисието.

Каква беше Вашата държавническа поддръжка през последните 6 месеца, за съдружното държавно управление на «Продължаваме промяната», което трябваше да ръководи България и взема значими политически и стопански решения в конюнктура на война, вилнееща единствено на няколкостотин километра от България, и невиждана икономическа и енергийна международна рецесия.

Вие намерено застанахте на страната на агресора Русия, противопоставихте се на изпращане на военна помощ на Украйна и на това 300 000 наши сънародници да бъдат предпазени там.

Разкритикувахте напъните на държавното управление за енергийна самостоятелност на България от Русия.
Обвинихте Министър ръководителя Кирил Петков в национално изменничество за опитите му за решаването на несъгласията с Република Северна Македония.
Вашите позиции бяха в полза на България или Кремъл?

Отново Движение за права и свободи - « Златната акция » на прокремълската Държавна сигурност, има решаващата роля в българската политика, точно с Вашето умишлено или неумишлено подпомагане, военачалник Радев. И през днешния ден в миг на невиждана политическа рецесия, вместо да застанете на страната на младите, свободни, самостоятелни българи и категорично да отбраните държавното управление на Промяната, Вие се включвате в хора на партиите на статуквото и обвинявате “Продължаваме смяната ” в пазаруване на политици, депутати и пласиране на национални ползи. Напълно “случайно ”, тъкмо в този миг, другото про московско тамагочи, Вашият сътрудник и другар военачалник Янев записва националистическа партия и се стяга за избори.

В момента всички ретроградни сили и резиденти са включени в дейни мероприятия за събаряне и дискредитиране на обединението на смяната, на демокрацията, на проевропейските политики. И все по постоянно се чуват апели за излизане на България от Европейски Съюз и НАТО. И Вие вдигате още веднъж пестник и заставате на страната на прокремълското статукво.

Само че този път няма да Ви позволим да го извършите! Руският учебник на Държавна сигурност от школата в Симеоново, по който са учили Вашите ментори и по който ръководят досегашните политически елити, е от преди 30 години, а светът се е трансформирал доста оттогава. Шантажът и операциите с обвинявания за продажба на националните ползи в МАКЕДОНИЯЯЯ и опасността за етническия мир в България и политически безпорядък няма да ни уплашат!
Мен не ме е боязън!

Искам да пребивавам в демократична, самостоятелна и свободна България - част от Европа и моите европейски полезности да бъдат предпазени. Не искам да позволи България да бъде заложница на съветските геополитически ползи поради корумпирани политици и военни, подчинени на Москва. Ще изляза да поддържа държавното управление на “Продължаваме смяната ”, тъй като макар тяхната неумелост и позволените неточности, измежду тях виждам хора с чисти сърца и ръце, с готовност за същинска смяна в България и за отделяне от отровния проруски олигархичен модел на ръководство, в чието въплъщение се превръщате!

Призовавам Ви да обедините българската нация и отбраните нейните демократични европейски полезности. Бъдещето на България е в Европа, а не в Евразия и Вие сте индивидът, който е определен от българския народ да подсигурява това ".







 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР