Дъщерята на основателя на Microsoft Бил Гейтс сподели снимка по

...
Дъщерята на основателя на Microsoft Бил Гейтс сподели снимка по
Коментари Харесай

Дъщерята на Гейтс се снима по бикини в знак на протест срещу абортите

Дъщерята на създателя на Microsoft Бил Гейтс показа фотография по бикини в символ на митинг против закона за възбраната на абортите в няколко американски щата.

Снимките се появиха на страница на Фийби в Instagram.

19-годишната звезда разгласява поредност от фотоси, на които е изобразена по бели бикини на фона на сива стена. Косата на момичето е разпусната, а на лицето й е нанесен грим в телесни нюанси.

„ Тук съм, с цел да покажа, че телесната автономност е едно от главните човешки права, от които 50% от дамите са лишени “, написа тя.

Дъщерята на милиардера се причисли към придвижването "Моето тяло е моят бизнес ", чиито последователи пазят концепцията за персонална телесна автономност и независимост на избор за дамите. Така Фийби Гейтс се опълчи на стягането на законите за абортите.

През септември 2021 година в щата Тексас влезе в действие закон, който не разрешава на дамите да вършат аборт, в случай че плодът към този момент има сърцетуптене. Процедурата е позволена единствено в случай че зачеването е резултат от блудничество или обезчестяване, или в случай че има потребност от "спешна здравна помощ ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР