“Дъщерята на Милен Цветков – Калина се възстановява трудно. Тя

...
“Дъщерята на Милен Цветков – Калина се възстановява трудно. Тя
Коментари Харесай

Сън не лови дъщерята на Милен Цветков заради убиеца на баща ѝ: Изпитва състрадание и се тревожи, че…

“Дъщерята на Милен Цветков – Калина се възвръща мъчно. Тя даже изпитва съчувствие към подсъдимия Кристиан Николов. Калина Цветкова се тревожеше, че Кристиaн е в абстинентно положение в ареста, тъй като той е взимал опиати ”.

Това съобщи Надежда Ковачева, юрист, който съставлява дъщерята на Милен Цветков по bTV.

Тежката злополука, при която почина журналистът Милен Цветков, стана преди две години на връх Великден. Тогава Кристиан Николов опустоши колата на Цветков, до момента в който беше спрял на червен светофар в столицата.

До месец ще стане ясна присъдата на Апелативния съд за гибелта на журналиста Милен Цветков. Вчера пък стана ясно, че прокуратурата желае 15 години затвор за Николов, а отбраната настояваше присъдата да се понижи на по-малко от 9 години.

“Прокуратурата е повдигнала най-тежкото обвиняване за такова закононарушение, което се санкционира от 15 до 20 години затвор. Към момента присъдата на първоинстанционния съд е по-възможно най-лекия състав за причиняване на гибел по несъобразителност, където се планува от 5 до 15 години.

Въпросът не опира до това тъкмо какъв размер наказване би трябвало да се наложи в тази ситуация, тъй като прокуратурата поддържа към минимума на квалификацията, която е предявила като обвиняване, ние поддържаме под междинния размер от 10 до 20.

За най-лекия състав причиняване на гибел при несъобразителност съдът е поставил наказване 9 години, при изискване, че е планувано наказване от 5 до 15 години, което значи някъде към средата ”, сподели Ковачева.

Тя акцентира, че отбраната на дъщерята на Милен Цветков желае по-тежка присъда, с цел да се сътвори казус.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР