Дъщерята на жена, която беше брутално изнасилена и убита от

...
Дъщерята на жена, която беше брутално изнасилена и убита от
Коментари Харесай

Послание за Деня на майката на `Haunted` дъщеря към фетишиста на обувките, който изнасили и уби майка й

Дъщерята на жена, която беше брутално изнасилена и убита от фетишист на обувки - един ден след Деня на майката - организира акция с цел да задържи килъра си зад решетките.

Уенди Спийкс беше намушкана до гибел в личния си дом през март 1994 година, ден след Деня на майката. Нейната картичка за Деня на майката от щерка й, Трейси Милингтън-Джоунс, към момента беше на камината й и тя носеше нови чехли, подарък за Деня на майката, когато отвори вратата на килъра си. По-късно те бяха открити в спалнята, до тялото на Уенди.

Часове преди гибелта си Уенди беше напуснала работа и разгласи дома си в Йоркшир за продажба – с проекти да се реалокира в Есекс, с цел да бъде с Трейси и нейния нов брачен партньор. За страдание, това в никакъв случай нямаше да се случи.

Нейният палач, Кристофър Фароу, избягваше правораздаването в продължение на шест години, до момента в който не беше наказан за шофиране в нетрезво положение и в последна сметка правосъдните доказателства бяха съпоставени със сцената на убийството. Той беше наказан на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР