Дъщерята на хокейната легенда Уейн Грецки - Паулина, разпали фантазиите

...
Дъщерята на хокейната легенда Уейн Грецки - Паулина, разпали фантазиите
Коментари Харесай

Щерката на Уейн Грецки показа яки цици, той мисли за рекорд на Овечкин

Дъщерята на хокейната легенда Уейн Грецки - Паулина, разпали фантазиите с пикантни фотоси в обществените мрежи.

Красавицата, омъжена за голфъра Дъстин Джонсън, зарадва почитателите си в Инстаграм, показвайки изваяното си тяло.





34-годишната американка театралничи по розово долни дрехи в джип със същия цвят. Също по този начин тя разгласява и други фотоси, на които е още веднъж по нищожно долни дрехи или без въобще да има такова.









Легендарният хокеист и на друга вълна - има намерение да посети мачовете на Вашингтон Кепитълс, когато Александър Овечкин се приближи до върха си.

„ Зависи от лигата, Вашингтон и какво желаят да създадат, само че явно Горди беше огромно ентусиазъм за мен и той беше там, когато счупих неговите върхове. И мисля, че беше ужасно, че синовете на Хау Марк и Марти последваха Алекс, до момента в който той преследваше Горди. Така че, да, когато пристигна времето, в този момент няма да отивам на всеки мач до 895-ата шайба, само че когато наближи, явно бих желал да бъда там “, съобщи Грецки пред формалният уебсайт на НХЛ.

Руският нападател вкара два гола в последния мач на Вашингтон против Бъфало - 4:5 след продължение. Овечкин към този момент има 808 попадения в НХЛ. Той изостава с 86 гола от най-хубавия голмайстор на лигата за всички времена Уейн Грецки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР