Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, разкри, че има татуировка, посветена

...
Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, разкри, че има татуировка, посветена
Коментари Харесай

Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, разкрива сладка татуировка, посветена на гаджето Адам Пийти

Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, разкри, че има татуировка, отдадена на гаджето Адам Пийти, единствено дни откакто той сподели ново мастило, отдадено на нея.

24-годишната щерка на телевизионния готвач Гордън подвигна залога в романса си с легендата на Англия по плуване Адам, 29, като сподели малко „ А “ зад ухото си на фотография, която разгласява на обществена медия. Това следва фотография, която Адам разгласява преди няколко дни, където той сподели, че е добавил „ H “ към гърдите си върху тяло, което към този момент може да се похвали с редица татуировки.

Когато Адам разгласява фотографията си, той озаглави фотографията с декларация за обич към Холи. Той написа: „ 29 и благословени. Благодаря ти, Холи Рамзи, обичам те толкоз доста “. Има спекулации, че двойката ще се сгоди, изключително откакто Холи разгласява фотография на двамата с църковно емотикон и надпис: " 4ever ".

Олимпиецът Адам се срещна с родителите на Холи, когато прекара време с тях на фамилна отмора през лятото в имението на Гордън в Рок,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР