Дъщерята на Глория – Симона Загорова, разголва душата си, без

...
Дъщерята на Глория – Симона Загорова, разголва душата си, без
Коментари Харесай

Щерката на Глория призн а как й е съобщила, че ще става баба

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, разголва душата си, без да пести детайлности от персоналния си свят. Тя се връща обратно във времето и споделя по какъв начин е забременяла на втория месец от връзката си с Даниел. Признава, че се е страхувала на каже на майка си тази вест, даже е мислила за аборт, само че по този начин и не се е стигнало до такава степен.

“Имах сериозен другар преди няколко години и не се е случило нищо. Не е било писано да се случи – дали тогава, дали с него… В един миг тръгваме с Даниел и аз на втория месец съм бременна. Това нещо го приемаш като Божи знак, че в този момент е трябвало да стане. Плашлива съм от позиция на това да се маха дете, макар всичките ми терзания. Щях да се усещам отговорна, с доста огромен грях ” – споделя Симона в подкаста “Не съм подобен човек ” с водещ Красимир Красимиров.



Когато забременяла, Симона Загорова крила най-дълго това от най-близкия си човек – нейната баба.

“Че съм бременна най-вече криех от баба ми Стефка. Тя научи последна, макар че ми е един от най-близките хора. Баба ми има малко старомодно мислене и щом имаш мъж и дете ще спреш да пееш. При мен няма по какъв начин да стане, тъй като обичам ужасно доста това, което върша. Никога няма да спра да пея. Знаех, че като разбере, доста ще се ядоса. Първият човек, на който споделих, беше майка ми. Страх, не боязън – обадих й се ” – откровена е дъщерята на Глория.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР