Дъщерята на Гала – Мари Будева, признава, че е лесно

...
Дъщерята на Гала – Мари Будева, признава, че е лесно
Коментари Харесай

Зложелатели на Мари Будева я сринали психически

Дъщерята на Гала – Мари Будева, признава, че е елементарно ранима и една обидна дума може да я събори душевен . Младата жена набра известност около известната си майка и постоянно бива нападана от зложелатели поради този факт. Тя е подложена на критика още и за тежестта си. За страдание, инфлуенсърката не е наследила стройната фигура на водещата и съблюдава непрекъснати диети, с цел да поддържа фигурата си.
В момента Мари е постигнала доста добра форма, само че с цената на огромни старания. Тя от години не употребява захар, лактоза, глутен и тренира два пъти седмично в домашни условия. „ Засягам се, когато непознати ми пишат, че съм дебела. Очевидно е, че го вършат за да ме наранят. Неприятно ми е да чета такива неща за себе си ”, изповяда се брюнетката.

Будева показа в мрежата изпитан от нея способ, посредством който е редуцирала целулита по бедрата си: „ Освен пиенето на доста вода, моята загадка за справяне с казуса е зеленият чай. Ако ме познавате добре, знаете, че няма ден, в който да не ме видите с чаша чай в ръка. Винаги поставям по две пакетчета, постоянно е зелен, постоянно чист (без захар, мед). Той е мощен диуретик и оказва помощ за изхвърлянето на непотребната вода, само че имайте предивд високото му наличие на кофеин – две пакетчета са много! Има разнообразни марки на пазара- аз имам обичан, само че не пия единствено него, а ги редувам ”.

Мари пусна и фотография по долни дрехи, с цел да покаже резултатите от режима, който съблюдава. „ Да се харесваме и да демонстрираме своята секси страна не ни прави по- глупави, обикновени или неприятни. Едно потупване по рамото за мен - за всички коремни преси, изпити литри вода и изядена риба. За това, че в последния месец, макар скъсани връзки и менискус, не изпуснах нито една подготовка (естествено с взети ограничения за крака) и за дисциплината, която дисциплинирам в себе си с много старания ”, разяснява наследницата на Гала. И добави, че неoтдавна, по време онлайн включване в инстаграм, я засипали с толкоз обиди, че плакала три дни без да стопира. „ Напомням ви,  че казаните от някого гадни неща по наш адрес, не са автоматизирано истина. Аз най-малко сигурно постоянно не помня, че това е просто нечие мнение ”, споделя 25-годишната жена в умозаключение.

Чаровната брюнетка от няколко години работи като инфлуенсър и има близо 79 хиляди почитатели в инстаграм. Майка й пък може да се похвали с цели 138 хиляди. Както наподобява, на Будева й е много мъчно да излезе от сянката на известната си родителка и това й тежи.

В края на предишния месец Мари постави шина на единия си крайник, който контузи при безразсъден случай. „ Тичах наън и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и след това несъмнено ще се наложи да отивам на рехабилитация ", изясни инфлуенсърката. Не за първи път дъщерята на Гала има проблеми с опорно-двигателния уред. Като по-малка тя страдала oт pядĸa бoлecт нa cтaвитe, поради която преди 5 години се подложила на комплицирана интервенция. По време на интервенцията xиpypзитe xвaнaли тъĸaнтa нa Mapи cъc cпeциaлни cĸoби, ĸoитo да придържат раменната й cтaвa, тъй че дa нe излизa oт гнeздoтo cи. Bъзcтaнoвявaнeтo нa мoмичeтo не било леко и ce нaлoжилo водещата на „ На кафе ” дa я глeдa дocyщ ĸaтo бeбe, зaщoтo в пpoдължeниe нa мeceци тя още веднъж билa oбeздвижeнa c шинa.

Гала нееднократно е казвала, че е мощно привързана към дъщеря си и до ден сегашен трепри над нея. „ Не знам аз на какво съумях да я науча, само че тя ме научи на най-важното - да обичам абсолютно, да прощавам безгранично и да се разпределям без излишък ”, споделяла е тв звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР