Дъщерята на Dame Esther Rantzen призна, че се страхува да

...
Дъщерята на Dame Esther Rantzen призна, че се страхува да
Коментари Харесай

Ужасената дъщеря на Dame Esther Rantzen се страхува от обвинения в убийство, докато майка й се присъединява към Dignitas

Дъщерята на Dame Esther Rantzen призна, че се опасява да бъде упрекната в ликвидиране, откакто болната й майка приказва за присъединение към Dignitas.

83-годишната -старата основателка на ChildLine е подложена на лекуване от четвърти етап на рак на белите дробове и споделя, че обмисля да постави завършек на живота си в клиниката за самоубийства, подпомагана от лекари, основана в Швейцария. Подпомаганото самоубийство е неразрешено в Англия, Уелс и Северна Ирландия с оптималната присъда затвор от 14 години.

Противниците на подпомаганото умиране считат, че това може да докара до хора, които поставят завършек на живота си от боязън да не станат задължение за фамилиите си. След като новината за решението на Естер влезе в заглавията, щерка й Ребека Уилкокс се появи в TalkTV, с цел да призове за смяна на закона в Обединеното кралство.

Тя разкри, че се опасява, че може да бъде упрекната в ликвидиране, в случай че й помогне майка извърши желанията си за почтена гибел в чужбина.

Тя сподели: „ Моля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР