Дъщерята на бившия селекционер на националния отбор Ясен Петров -

...
Дъщерята на бившия селекционер на националния отбор Ясен Петров -
Коментари Харесай

Гневен коментар от дъщерята на Ясен Петров

Дъщерята на някогашния селекционер на националния тим Ясен Петров - Ванеса, разгласява забавен коментар в обществените мрежи. След снощната срамна загуба с 2:5 от Грузия и недостойното държание на част от играчите нейният татко разгласи, че напуща " трикольорите ", разяснява gong.bg.

По-рано през днешния ден пък управлението на Българския футболен съюз изрази мощното си отвращение от държанието на българския народен тим при снощната пагубна загуба.

Ето какво написа Ванеса във " Facebook ":

" Вчера имахме " достойнството " да гледаме " Обесването на Васил Левски " онлайн по малкия екран.

Душата ми плаче като българка! Вярвах, че този дух, който посяха татко ми и неговия екип, ще надделее над всички несретници. Но очевидно още сме под иго. За страдание, този път сме под българско!

Познавам футбола, който твори татко ми, със своите помощници, той е наслада за окото, сърцето и душата. След вчерашната кървава театрална възстановка, се усещам ограбена. Пожелавам на основните герои и сценаристи триумф в режисурата, само че не и във футбола. Там каквото и да създадат, просто няма по какъв начин да им се получи.

Поклон пред труда на татко ми и всички почтени българи, които си изкарват прехраната почтено, с доста предпочитание и добронамерененост.

Добрите планове постоянно побеждават.

А най-голямата победа е да можеш да заспиш умерено, да вървиш с гордо вдигната глава и да гледаш всички хора умерено в очите, тъй като знаеш, че си бил правилен до дъно с тях!

Сърце и душа за България! Господ да ни пази! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР