Дъщерята на Анелия - Ивон, навърши 18 години на 29

...
Дъщерята на Анелия - Ивон, навърши 18 години на 29
Коментари Харесай

Ето как изглежда 18-годишната дъщеря на Анелия

Дъщерята на Анелия - Ивон, навърши 18 години на 29 декември. Наследницата на поп-фолк певицата и Коко Динев е същинска хубавица. Тя показа фотография от рождения си ден в Instagram, която събра доста лайкове и позитивни мнения.

Вече пълнолетната Ивон е била облечена в черен тоалет от две елементи и с високи ботуши над коляното.

Младото момиче показа на стори и фрагменти от празненството си, което най-вероятно се е състояло в дома ѝ. На него са участвали единствено най-близките ѝ хора. Те са се глезили с шампанско, вкусна храна, а също по този начин е имало празнична заря.

" Честито пълноправие, обичано мое дете! Пожелавам ти да си здрава, щастлива, усмихната, сполучлива, да сбъдваш фантазиите си! Искай, бит, вярвай… Обичам те, безпределно доста, най-ценния ми човек! ", написа щастливата Анелия в Instagram.

Преди години Ивон си навлече доста отрицателни мнения поради външния си тип. Тогава настойчиво се говореше, че 14-годишното момиче е коригирало устните си, само че майка ѝ изрично отхвърли слуховете.

" Не бих ѝ разрешила сходно нещо и в това съм безапелационна. Ивон е в такава възраст, в която ѝ е забавно да се гримира и опитва. Естествено, не върви на учебно заведение по този метод.Няма по какъв начин да притеснявам детето си единствено тъй като някой е взел нейна фотография и я е коментирал. За мен доста по-важно е да приказвам с нея за образованието ѝ и нещата, с които занапред ще се сблъсква – опиати, сексуален живот ", сподели тогава Анелия.

 

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР