Дъщеря поръча убийството на баща си и на жената, с

...
Дъщеря поръча убийството на баща си и на жената, с
Коментари Харесай

Ученичка поръча убийството на баща си и приятелката му

Дъщеря поръча убийството на татко си и на дамата, с която той живеел. Полицията в Русия проверява ужасяващия случай.

На 28 октомври обвиненият - 22-годишният Евгени Комов пристигнал в жилището на своята 15-годишна другарка, въоръжен с нож. По нейно предписание трябвало да убие 50-годишния й татко и приятелката му - на 48 години.

Момичето пуснало килъра през прозореца.

Младежът се скрил в тоалетната и зачакал набелязаните жертви да заспят. През това време чул в коридора гласа на дамата, излязъл от скривалището си и й нанесъл няколко удара с нож във врата. Тя се развикала и тогава Евгени побягнал към улицата, а след него и приятелката му, която викала татко си сякаш за помощ. 50-годишният Виктор бил ранен сега, в който тръгнал да "спасява " щерка си.

След това младото момиче и любовника й изхвърлили ножа и се укрили.

Бащата съумял самичък да извика Бърза помощ. Дошлите на място медици установили гибелта на приятелката му, а той бил приет в болница в тежко положение.

Оказало се, че причина за цялата кървава драма е любовна история. 15-годишната ученичка желала да живее настрана с приятеля си, само че татко й не разрешавал. На няколко пъти тя успявала да избяга, само че след това я прибирали принудително назад.



Съседи на почерненото семейство описват, че момичето било необичайно, постоянно ядосвала татко си, изпадала в нервности и непрестанно желала от него да й купува скъпи облекла и предмети.

Разследващите към този момент са задържали ученичката и нейния другар, следва да бъде повдигнато обвиняване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР