Дъщеря е прибивала системно 85-годишната си майка, държала я е

...
Дъщеря е прибивала системно 85-годишната си майка, държала я е
Коментари Харесай

Възрастна жена е държана гладна, бита и заключвана на студено от дъщеря си

Дъщеря е прибивала редовно 85-годишната си майка, държала я е под ключ на студено, хранила я с един самун седмично, взимала и пенсията и не я е пускала даже до тоалетна. Историята е от златаришкото село Росно до Велико Търново и се разбра преди дни, когато насилничката е умряла, оповестява Нова тв.
Възрастната жена е с измръзване, настанена е в хирургията на Великотърновската болница. Тя е претърпяла една година на тормоз, апетит и систематичен побой.
Всичко стартира, когато баба Марийка получава писмо от 56-годишната Снежина, щерка на баба Марийка. Тя я моли да се реалокира от Пловдив, където живее сама в село Росно. Снежина и 35-годишния й наследник имали здравословни проблеми и имали потребност от финансова помощ.
"По одеялото ми имаше роса. От там потеглиха всички побои, удряше ме, пристигна с ножицата да ми реже, да ми взима златните обици. В страха си крещя "недей, отново за теб ще останат ". Какви плесници ядях., туй най доста ме болеше. Излизах на прозореца да крещя за помощ, само че никой не ме чуваше. Правихме си облекченията в една кофа ", споделя баба Марийка.
Къщата е в покрайнините, село Росно е с 80 поданици, а наоколо до фамилията няма обитаеми парцели. Виковете на старата жена не са чути от никой.
"Треперех от мраз и апетит, виках им дайте ми самун ".
Тя е открита при рутинна инспекция за документи от кмета, защото дъщерята - принудител почива на 30-ти декември от рак. В дома влизат и полиция, с цел да разбие и заключената врата на старата жена. Гледката е потресаваща. Освен недохранена баба Марийка е била с измръзване на крайнците. Никаква печка не е палена, а него ден е бил минус 20 градуса.
Сега в къщата на ужасата живее единствено синът на Снежина, който бил частично очевидец на протичащото се. Баба Марийка към този момент има непокътнато място в дома за остарели хора в гр. Златарица, издадена й е нова персонална карта, тъй като не е ясно къде е остарялата. Вдовицата не пожелава ориста си на никой. Дъщеря й още не е заровена, тъй като синът й няма средства.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР